Gratz =D

Vår gamla So och Idrottslärare Jesper gifte sig i Somras, ett stort Grattis Till ER! 



Grattis papi <3

Emelie

Tjenare!

Kommit hem från skolan nu. På morgonen hade jag 1½ timme historia, fast det var faktist inte så jobbigt. Efter det hade jag håltimme  i 1½ timme, och som tur är så har även Jenny håltimme då så vi kan spendera varje måndags förmiddag tillsammans! =) Idag satt vi mest och pratade, men det var hur kul som helst, vi behövde verkligen det!

På eftermiddagen hade vi engelska och spanska och spanska lektionen kändes faktist bättre idag än vad den gjorde förra gången! =)

Nu ska jag vila lite och sen blir det träning och efter det ska vi fira världens bästa pappa som fyller år idag! Grattis till honom!

tjoo balloo


Vissa dagar skriver vi mer än andra, Idag blev det väldigt mkt på en gång :)
Men det e bra, Inget negativt med att Läsa ;)




Idag vaknade jag halv ett kanske, det är söndag så har inte orkat hitta på ngt specielt.
Kollat på Tv, käkat och datan. Har till och med orkat gå in i duschen :p
Fast man måste ju få lite luft om dagen så jag åkte ner o kollade på lillasysterns match men bara de sista 15 minuterna. Jag kom dit när de stod 6-0 till Getinge, matchen slutade 7-0.
Verkligen en spännande match  x)

Nu sitter jag här och tråkar, är as pigg men ändå väldigt seg. haha
Marcus "turk" får se min otroliga energi i webbcameran x)
LOL!

Tro nu inte att jag sitter och strippar x).. jag sjunger :D
Britney spears always in my hart <3

Imon skola, upp tidigt till den jobbigt tidiga bussen. 



btw, ibland skriver vi inte vem som har skrivit inlägget. Då är det bara att kolla här nere jämte permalink och kommentarer. bara ett litet tips  ;)






häst

Emma Nyman

Idag har jag och frida varit ute och ridit en riktigt skön runda:) säger bara till er som inte har ridit borde testa det nu, för det är så sjukt kul:).
 (eller vad säger du Carro?) xd

efter att vi hade ridit har jag typ sovit hela dagen ute i min hängmatta;).

nu ska jag snart äta och sen ska jag kolla på tv:)

älskar er<3




/ Emma Nyman

Städning!

Av Mimmi

Sov hos Emelie i natt, pratade  somvaligt typ hela natten så har bara sovit typ 4 timmar för mamma kom och hämtade mig kl 8!:P
När jag kom hem var jag av någon konstig anledning väldigt pigg och SUGEN på att städa, helt sjukt! Så nu har jag storstädat hela mitt rum, gått igenom lådor och sånt med! Aja jag har mina konstiga ryck ibland!



hehe puss!


Chilla hos JEnnsa

av carro

Åkte till Jenny igår efter att ha ätit middag hos Mette MAx Christian Ellen och Selma. När jag ko till Jenny va bara simon o Emelie där. I och med att Simon va där va det Real Madrid på tv. Hurra för viiinst! =)

Sen kom Emma Mimmi David Mobis Enghoff Issa och Coffe också :)


Emma och Simon :) <333


Sanning konsekvens. Sen ville Alla göra det  x)
Killarna gick och klaga på att det sved hela kvällen, själv kände jag inget x)


Coffe och mobiis :)

väldigt trevlig kväll,<3

 


mys kväll

Emelie

Åker till Jenny nu och myser med bästa vännerna! Ha en bra kväll! Puss!



Don't kill me mother :)<3


äta med päronen

Emelie
'

Drar till stan nu för att först kolla lite i butiker och så och sen ut och äta med mamma och pappa :) Hörs ikväll!

Mammiii <3

av Emelie


Tänkte bara säga Grattis till världens bästa mamma som fyller år idag!


OBS! MKT GAMMAL BILD!


skyndade mig till bussen

Emma Nyman

Idag tyckte jag att jag hade jätte god tid till bussen, men det visade sig att jag fick cykla snabbt som bara den xD. Skolan idag var ganska vanlig fast vi slutade en halv timme innan vi skulle och det var skönt, för vi skulle ha matchen senare på kvällen. Pappa skulle komma och hämta mig vid 3 så jag hade typ en trekvart på mig att hitta på något:). Jag bestämde mig för att hänga med Mimmi, Klara och Johanna in till stan för dem skulle kolla den nya affären,Monki, som öppnade idag. 

Matchen blev 2-2 fast vi borde vunnit tycker jag :)

Efter matchen tog jag och Mimmi moppen till Emelie där det blev mys och snack. Tack för en mysig kväll:)

Älskar er<33



/Emma Nyman

MY day

Emelie

Skolan idag var faktist kul. Eller kul och kul, hade bara tråkiga lektioner, men sista timmen skulle vi ha spanska men den blev inställd så det var jävligt skönt! Fick sluta klockan ett och sen körde pappa mig och Carro hem så vi slapp åka buss! :)

Nu är det dax att ladda upp för matchen mot Vinberg, äta och vila är det som gäller! ÄR SJUKT TAGGAD IDAG! Nu ska vi spela så bra som vi kan (förra matchen var ju en katastrof)!
Wish us GOOD LUCK! :)
pussss


skolan;)

woho jag var första besökaren idag!xD

haha sitter i skolan och gör ingenting typ. Hade precis mediaproduktion, men vi körde pictonary (?) på paint ist, mitt lag vann såklart ! :D (Y)

jaha vad händer idag och i helgen då?:)


puss!<3

måste vara duktig (a) x)

gick upp halv sju idag -.- hatar att gå upp tidigt men fick en halvtimmes sovmorgon idag O.o xd iaf, sen skulle jag o johan köra o hämta issa för han skulle köra oss in till sannarp :) när vi kom till issa o hämtade henne o började köra igen så kom jag på att jag glömde gympakläder xD så sa issa att jag kunde få låna kläder av henne (: men såklart hade hon ingen hus nyckel så vi körde ifatt josse så vi tog hennes nycklar, körde hem till issa, hämtade kläder, körde o lämnade nycklarna till josse o sen körde vi till stan x) det var precis att vi hann typ :D men men :D vi hade först matte, sen idrott o sen historia. slutade vid kvart över ett. faktiskt ganska chill att man slutar tidigt :)
stack in till stan o väntade i evigheter på att david skulle komma, tillsist kom han o vi gick o köpte mycket god glass :) sen la vi oss i parken vid norra station xd sen gick jag in till stan o träffade mamma för att handla o david åkte hem.
jag köpte en ny bikini topp :D o tre par trosor :)
sen körde vi hem :)

Nu har mamma äntligen bokat resa så den 19 sep - 26 sep är jag,david,mamma,pappa,johan,lotta,janne o viktor på kreta :D (platania) så jävla nice :D <33




pösspöss <33

tråkig vardag

Emelie
Vi borde skämmas. Väldigt dålig update.
 
Jag har ingen aning om vad jag ska skriva för alla dagar ser exakt lika dana ut.
Först till skolan, sen hem och sova och sen antingen träna eller bara sitta vid datorn.

Skolan idag var jätte tråkig. Idag hade vi 4 lektioner och vi jobbade på nästan alla. Man känner att det börjar bli mer allvar nu än vad det var förra veckan. Har redan varit tvungen att jobba typ 6 sidor i matteboken, och har bara haft 2 lektioner. Och idag var vi även ute i skogen och plockade löv på Naturkunskapen,så himla tråkigt! För att inte vara så himla negativ hela tiden så måste jag säga att träningen idag var kul :)

Nu ska jag gå upp och kolla på tv med mina föräldrar! :)

ciao!


uuups!

Fan idag när jag cyklade hem från bussen efter skolan, hade jag svin ont i huvet och var as trött så jag sa till våran tränare att jag inte skulle komma. Jag åt lite och tänkte vila en stund, blev att jag sov från 5 till nu! typ kl8!
Det var dock väldigt skönt, men jag vet inte hur fan jag ska lyckas somna sen, men aja senare problem!

Idag var första dagen i skolan som vi gick efter schemat. Hade väärldens tråkigaste idrottslektion, hade kunnat vara kul men ingen engagaerde sig, jag gjorde i början men orkade inte vara den enda som gjorde det. Sen när man ska byta om så visar det sig att det inte finns ngn spegel lr vägguttag, så jävla tattigt!

aja imorn börjar man 10 över 12 så hoppas på att det går ngn bra buss!:)

puss!


väska

idag hade vi våran första matte lektion, vi hade typ något test, sen hade vi datorkunskap och sisssst typ teater;). Dagen gick ganska fort och när vi slutade tog jag bussen från sture  in till stan. jag httade en ny väska som jag köpte, tyckte inte den var jätte fin men den fick duga:)  när jag sen väntad på bussen träffade jag emma petzen och det var jätte roligt för det var så länge sedan nu. vipratade om massa och jag sa också hejdå till henne för hon åker till Madrid i 4 månader nu:). 

här kommer en liten bild på min väska och också en bild på mitt linne som jag köpte igår;) 



skolfoto idaag

Imorse va det fotografiering med vår klass   SPL09A, Blev väl helt ok, men det ensamma blev förjävligt, det tyckte nog alla, Men USH!  x) Efter fotografieringen var det lunch sen ahde vi en väldigt lång rast. Sophia Mia och Frida tog bussen in till stan då, Men jag emelie och Maggan gick  in x) Vi hann nästan perfekt till att ta bussen tbx till Sannarp.  HAHA
Första seriösa lektionen då, det va MAtte och vi skulle jobba från sid 8 till typ 13. Tyckte han va sjuk först men det va inte så mkt. Jag och Emelie hann precis typ tom 6 min tidigare :))  Men vi satt verkligen o rå pluggade då, ush. Men det e så det får börja bli nu. För nu jävlar ska iaf jag satsa.  ;)



Bild från Kickoffen  x) JAg ser väldigt random ut, men tror jag e på väg att trilla. För våra fötter satt nämligen ihop med varann i en ring. Så skulle vi försöka ta oss igenom en bana så snabbt som möjligt. Det gick väl sådär. Vårt lag kom iaf 3a .  Det e niiice ;D

Ännu en dag!

Skolan var ganska kul, tog bilder och skrev brev till oss själva som vi kommer att få läsa när vi tar studenten. Jag tycker om min klass men saknar verkligen 92 sjuukt mkt! Saknar att kunna gosa med vem man villle och bara allmänt kunna vara!
Aja man vänjer väll sig, kan inte få underbara klasser hela tiden!
Usch e sjukt trött nu, blir väll att sova tidigt idag med, börjar 10 över 8 imorn, ska typ ha ngt "statsrace" lr ngt!

puss på er!

träning

Har precis tränat. Jisses så jobbigt det var på slutet. Är långt ifrån så bra form som jag var i våras (är dock aldrig i jätte bra form om man jämför med alla andra xD). Men det känns härligt nu efteråt i alla fall =)

Ska jag  färga håret (igen) när mamma kommer hem, hoppas snart!! Hoppas det blir bättre än vad det är just nu. Ska ta skolfoto imorgon så det gäller ju att håret ser lite bra ut i alla fall :)

sleep

Emelie

Åhh, får tacka Carro för att hon skrev om vår dag på Galgberget, jag ordkade inte (a) Men det var i alla fall mycket roligare än vad jag förväntade mig, och det är ju alltid bra =).

Som vanligt så ska jag gå och lägga mig en stund, känner att jag inte kommer orka träna annars. Shit, jag hoppas att man snart vänjer sig vid att gå i skolan. För så här trött kan jag fan inte alltid vara (a)

Puss

Galgberget med "SPL-ORNA" x)

tjoooosan

Imorse slapp man då ta bussen in till Galgberget, för Emelies snääälla mamma körde oss in :)) tackar =D
På Galgberget höll Spl07A och B i oss som går i ettan ( Spl09A-B)
Trodde inte alls det skulle bli så här kul  :) trevligt folk i trean och i vår klass :) Tar lite tid att lärakänna alla men det kmr :)
Gick kvar i stan i kanske två timmar efteråt. Jag köpte ett vitt linne och en vit långärmad tröja :) Det är ju skolfotografering imorgon så ikv blirre att testa kläder (y) Jag och Emelie fick också ödsla pengar på block,  :p
Sen gick Jag Emma och Emelie och fikade på Expresso House. Elr jag drack Frapino och dem åt varm macka typ. För er som aldrig druckit Frapino kan ju gå och köpa sig en där när ni känner er vaarma. Jag tycker Jordgubb Mango är godast :).. så ta det ;) 
Ikväll träning och sen soova ! Efter en sånn här dag e man mer en slutkörd!
 



/carrro

söndags kväll


Sitter och käkar banan och dricker mjölk och har allmänt tråkigt! :)
Lyssnar på världens bästa grupp (2 artister räknas väl som grupp ?)
Jackie Boyz. Love!


skit också

Som Emelie sa så förlorade vi matchen och det SÖG.
Just nu sitter jag och väntar på att min syrra och hennes pojkvän ska komma hit, för vi ska fika:)

Imorgon efter skolan ska jag nog gå i stan. Vet att Emelie ska hänka men hoppas på att ni andra också vill hänga på. Så alla som vill  hör av er när ni slutat så ses vi:)

Älskar er<3333

/Emma Nyman

fan..

Matchen slutade 1-3 till Derome. En stor besvikelse.

Fast får väl vara glad över att det bara är den andra förlusten i serien på hela året (Y)

4 månader med david

Fredagen den 21 augusti :)
Idag hade jag o david 4 månader :) vi träffades först istan efter att jag kommit hem från lägret :)
sen stack vi hem till david för jag ville vara fräsch inför vår kväll :)
senare stack vi in till stan, vi satt o åt på "Blue thai" i 1 o ½ timme :) fett mysigt <3
vi fick se slagsmål mellan fulla gubbar :O bara en bit bort därifrån vi åt :O lite läskigt faktiskt.
senare gick vi o köpte godis för vi skulle se bio :) vi såg "public enemies" :) den var faktiskt bra :)
Sen stack vi hem till david o myste :)
tack för en sjukt mysig kväll älskling <33


pöss pöss

SPI09A+B lägret i skogen :O

i måndags började ju vi skolan , o bara för att jag har börjat på en idrottslinje så ska båda klasserna inom samhälle/idrott på ett läger ute i mitt ute i ingenstans O.o vi skulle cykla dit (2,5 mil) men p.g.a mitt knä fick jag åka bil (h) när vi kom dit så bestämde de lite grupper så alla skulle göra något, en del fick fixa med frukost, en del med mackor,en del med lunch o en del med kvällsmat. jag fick fixa lunch på torsdagen.
vi skulle sova i tält O.o ett tjej tält o två kill tält.
vi är 5 tjejer o 15 killar i min klass.
6 tjejer o 13 killar i den andra klassen.
det var as kallt den natten :O kunde knappt sova för att det var så kallt -.- det sög!
när vi vaknade kl 07.00 gick vi upp o käkade frukost, sen var vi i olika grupper o skulle göra olika aktiviteter.
först gick min grupp o sköt luftgevär :) träffade faktiskt (h) :D sen gick vi o sköt pilbåge (: det gick bättre på övnings"skotten" än på tävlings "skotten" x) men men :D sen skulle vi gå o tända eld så att ett snöre gick av x) men gick inte så bra xd haha
sen gick vi o lekte tråkiga lekar ^^
efter maten så skulle vår grupp o en annan grupp gå skogs vandring i 1 timme :O fett segt -.- usch!
senare på kvällen satt vi bara o myste framför elden :)
på fredags morgonen så gick vi upp kl 07.00 o började packa ihop grejerna för att alla skulle cykla till några kanoter. jag o en annan tjej fick åka bil dig :)
när vi kom dit fick vi macka o typ satt o väntade så vi skulle få börja paddla så vi kom hem.. efter ett tag skulle vi börja paddla o det var jag,issa o tilda i en kanot :) jag o tilda började paddla :O fatta jobbigt i armarna eller :O det var sjukt xD (a) efter 3 timmar så var vi hemma på land igen :D fett nice :D

skrev väldigt mycket :O för att vara jag :)

bajsbajs

Godmorgon!

Emelie

Vaknade för 2 timmar sedan, gick och kollade lite på The Notebook, men efter en halvtimme så blev jag så trött så jag pausade och somnade istället och nu sitter jag här och har jätte tråkigt. Vet inte vad jag ska göra. Väntar bara på att klockan ska bli 16 då vi ska samlas för att sedan spela match mot Derome/Veddige lag 2 (mötte lag 1 förra veckan).

Hörs sen!


Mys med fam. Svensson

Sitter här nu med Slemelie och vi är jätte trötta. Har precis ätit med våra föräldrar och nu är vi proppmätta x) 
Funderade på att åka till Haverdal, men vi sket i det för vi är trötta och tänkte att vi myser med varandra istället :)
Tack för kvällen gumman<3
/Emma

(H)emma kväll


Snart kommer Emma och hennes familj för att äta här. Trevligt värre! Vet inte om jag och Emma stannar hemma sen eller om vi åker iväg. Sms:a om det händer nått kul :)

Ellen


Ellen

Idag har jag faktiskt lagat mat =)
Köttfersås och sånna liknande makaroner.

Ellen kom nästan precis med sin hund och pappa. Ellens pappa fixar med våran dator medans Rocky leker förfullt med deras hund (Selma)
Man måste vakta dem lite för vi vill inte ha några valpar från dem x) Alldeles för olika raser.

Ikväll ska jag hem till Ellen och va barnvakt åt Ellen och hennes storebror Max. Det blir mys  =)
Nu ska jag och Ellen kolla på disney channel (y)

/carro

Kexchoklad och Cola!<3

Va precis i affären i Harplinge och köpte kexchoklad och cola, MUMS! Kexchoklad och Iskall burkcola finns det ngt bättre?! haha<3

Hatar att jag inte har ngn kamera för tillfället, väldigt störande att aldrig kunna lägga in bild, men men...


puss!<3


:)

Emelie

Tja faaaan :)

Igår när jag skulle lägga mig så var klockan halv 5. Så jag tänkte att jag sätter klockan på 5 så att jag skulle hinna fixa mig lite innan jag stack till IP. Sen helt plötsligt vaknar jag. Klockan hade inte ringt. Så kollade jag på mobilen och såg att Carro hade skickat ett sms om att hon började bli orolig över mig. Jag fattade ingenting, varför det lixom ? Sen kollade jag klockan och såg att den var 7 ! Haha jag hade försovit mig i 2 timmar och hade redan missat halva matchen. Så fick skynda mig som fan och sen sticka till IP och vara där resten av andra halvlek i alla fall. xD

På kvällen åkte vi till Haverdal. Ingen fest eller så men satt och snackade lite, det var trevligt med tanke på att jag inte har träffat de flesta på över 2 veckor! :O

av (SL)Emelie

Har varit dåligt med inlägg nu efter att skolan börjat. Helt ärligt orkar jag inte. Har varit så sjukt trött så jag har somnat direkt när jag kommit hem. Samma gäller idag. Tänkte att jag skulle gå och lägga mig lite innan jag ska till IP vid 18 för att stå i kiosken med Carro när Getinge möter Haverdal. Så Godnatt (eller god eftermiddag?) !

Min tröja som jag köpte igår. Fett mysig är den :')




lite shopping todaaaay

av carro

Idag fick jag ha en lektion mer än Emelie, men imon e det din tur gumman ;) Slutar 12,40 imon  (y)
Imon kväll ska ju Haverdal komma till Getinge och spela foootboll  ;) Det kan man ju inte missa ! :o
Jag står i kisoken så jag får vekligen inte missa den x) Hoppas Isac är med denna gången, och David då såklart!  =D
Efter att ha handlat en väska, pannband, skärp och ett till skärp i stan åkte jag hem. Missade bussen idag igen så fick åka harplinge hållet idag igen. Men det är verkligen no prbs när men får trevligt sällskap på bussen  :)) 


När jag kom hem, kom mamma inte långt efter. Det va varmt och hon behövde svalkas. Så vi åkte till steinge och tog et dopp. Eller ett halvt dopp för min del. Kallt nu vafan  xD

Nu ska jag bara fiixa farmville kolla lite bilddagböcker/bloggar lyssna på mkt bra musik och snacka massa msn  (y)
pöss och gynatt ;)

andra dagen

hej alla roliga människor:) idag skulle ja börja klockan 1 och då började med att vi träffades med 2orna och 3orna;). Vi gjorde någon namn lek, sen fick vi en fadder och sen skulle vi spela en liten pjäs på typ 1 min:). Jag slutade sen vid 3 och hann precis med bussen, så att jag slapp att vänta;). När jag sen kom till bussen mötte jag Olivia och det var mycket roligt, vi babblade på massa och det var riktigt kul att träffa henne:) imorgon ska jag börja 10-15 tror jag.

älskar er<333

/Emma Nyman


LBS

Nu är andra dagen avklarad i den nya klassen:) för er som inte vet så går jag Media på Ljud och Bildskolan.
Först igår när jag fick veta vilka jag skulle gå med tyckte jag att klassen verkade väldigt konsig, men nu tycker jag att den verkar ganska bra faktist:)
Dock är jag väldigt trött nu, har gått upp kl 6 två dagar i rad och sen i skolan har vi bara haft en massa genomgångar hela tiden, och knappt några raster, men men det blir nog bra haha:)

Dock saknar man gamla klassen och mina Tjejer, känns tomt som fan men man vänjer sig säkert:)


lite om daagen

hej

nu har vi då börjat gymnasiet. det ska bli intressant och se hur klasskamraterna är om en månad elr nått. Vi har väldigt mkt plugg men man vänjer väl sig. Kan säga att lite längre sommarlov hade inte suttit fel nu  :)

Tränade ikväll och det va sjuuukt niice. Satt och pratade typ halva sen spelade vi baa fotbolls tennis. Jag Per och Totte ägde ju sönder er andra ;) ahahaha =)  ..( Per och Totte är våra tränare)
Efter en kort träning kollade vi på när 95-96orna spelade semifinal i DM, jag såg kanske inte allt missade en hel del för jag hade ett litet busfrö hos mig som ville flyga flygplan hla tiden x)

Dem vann iaf matchen¨med 5-1  Så nu blirre Final. Fattar inte hur dem lyckats. Vi har alltid åkt ut första matchen¨på DM typ x)


Imon kanske man stannar kvar lite längre i stan och shoppar, om man pallar =) Börjar tio imon så tar halv nio bussen in, det e niice.

/carro

första dagen på sture

För er som inte vet så har jag valt att gå linjen estetisk teater på sture. så var där första dagen idag. Jag var jätte rädd när jag skulle åka dit för jag känner typ ingen, men som tur var träffade jag filip:) så satte mig bredvid honom;). sen skulle vi gå till våran klass, var där fick några lappar, åt och sen slutade vi.:) vi började klockan 10 idag sen slutade vi typ runt halv 12:). imorgon börjar jag 1 och slutar 15 tror jag;)

men nu orkar jag inte skriva mer, det blir mer någon annan dag,

en sak bara det kändes jätte tomt utan er tjejer idag.

älskar er<333

/ Emma Nyman

first day at Sannarp :)

Första dagen avklarad! Känns mycket bra faktsikt, har kommit i en bra klass och så :) Orkar inte skriva så mycket mer nu för jag ska gå och lägga mig en stund innan träningen börjar, är helt slut :)

/Emelie

sista dagen på sommarlovet :(

av Emelie

Det har faktist varit en stressig dag, eller ganska i alla fall. Det började med att Emma ringde och väckte mig vid 11 och vi bestämde att vi skulle rida vid 12. Så det var bara att gå upp och käka frukost och sånt. Efter att vi ridit stack vi direkt hem till mig för att äta och så och sen åkte vi in till stan. Gick och kollade i affärer och så och sen åkte Emma till Sture och jag tog bussen ut till Sannarp. Där träffade jag Carro och hennes mamma och så träffade vi våra mentorer och fick vårt schema och sånt. Med tanke på att vi inte börjar att ha ledarskap och tillval förrän i 2:an så är våst schema EXTREMT tråkigt. Bara en massa engelska, svenska och historia och sån skit. Men men, det blir väl bra ändå. Hoppas jag.

Nej nu ska jag köra ner till Statoil och köpa en massa godis och cola och sen njuta av den sista dagen i frihet!


när man var liten!

satt och kollade på BDB och hittade detta "testet". sjukt mkt man kommer ihåg och saknar ändå!:o

Du som föddes på 1990-talet
Minns du...
- När Nikelodeon var på hela dagarna
- Att det var läskigt spännande när Madicken hoppade med paraply
- Pokemon och Digimon
- När Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på
- När man fick "Hitz for kidz" i julklapp
- När Pippis pappa var fångad av pirater
- När Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program.
- När Tamagutchi var allas bästa vän
- "I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."
- "I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
- "Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
- "Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
- "Boom boom boom boom, I want you in my room"
- "Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill
- Tiden innan Harry Potter
- När du såg din första Harry Potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa.
- När Lattjo Lajban var veckans höjdpunkt
- Att "Mojje och Mimmi" förut var "Nicke och Mojje"
- Första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om "Superduperkillen"
- Du kommer ihåg melodin till "Superduperkillen" och delar av texten (Han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
- Att du växte upp i tron på att Madicken, Emil, Lotta, Pippi och Alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt.
- När det var jojo-period och alla övade in tricks
- När inte Disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
- Creep School, Aahh! Riktiga monster!,
- Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."
- När du läste "Så funkar det" i skolbiblioteket
- När Piggelinglassen kostade 6 kr
- Och Sandwichen 10 kr?
- Och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

haha:)

SamhällLedarskap



Mitt och Emelie Schema.. :)

SamhällLedarskap på Sannarp

SPL09A hamnade vi i   :)

Mys!

Vann matchen mot Derome/Veddige med 1-0! Skönt för det var inte lätt :)

Nu sitter jag,Emelie och Carro här hos mig och ska käka godis och kolla film,, myyys!

pusss :)

/Emma


Emma<3

/Emelie

Sitter och käkar nu. Om en timme ska jag åka med Emma till Ullared och sen ska vi åka direkt till Veddige där vi ska spela match. Helt ärligt, Emma är värd en stor jävla kram för att hon räddar min dag! Annars hade jag dött av uttråkning typ ;O Måste gå och göra vid mig nu! Vi hörs ikväll igen. Är säkert inte hemma förrän vid 10 ;O

älskar söndagar! verkligen -.-

/ Emelie

Det funkar inte att lägga in bilder från min mobil ibland av någon anledning. Den lever sitt eget liv, typ. Så det blir inga bilder idag.

Åkte först in till stan med Mimmi vid 4 för att fika på Vattenporten. Satt inte där så länge för det blåste som fan. Vi gick och satte oss på en bänk i solen i stället och satt där i nån timme innan vi tog bussen hem vid 6 för att åka hem en snabbis innan vi gick till pizzerian för att käka med Issa och Carro. Måste säga att jag älskar Getinges pizzor! :) Nu sitter jag här vid datorn och har extremt tråkigt! Är en aning deprimerad också :S Aja. Ha det bra alla!  <3

av Jenny

Får väl skriva ett inlägg så folk slutar klaga ^^

Igår(lördag) var jag med david :) ovanligt eller vadå? O.o x)
Vi stack hem till mig o typ lagade mat :) blev stekt fläskfilé, potatis kroketter(?) o brunsås :)
det var faktiskt riktigt gott :) bara för vi är bra på att laga mat (h) xd


Idag så satt david o dampade på att "farm ville" inte funkar så himmla bra på mina datorer xd så han blev suris :)
Vi kollade även på "The dark is rising(?)" :) den var väl sådär >.< finns bättre, finns sämre ^^
Sen stack bajsen hem för att sitta o nörda O.o
nu sitter jag här själv o kollar på resor xd hahah (y)

bajs bajs (y)

Getinge-Astrio f 95-96

av carro 



Bild på älskade Kusinen Tess =) <3

Getinge låg under med 0-2 i Halvlek.
I andra Halvlek lyckades dem ta igen det till 3-2!!
Sjukt bra kämpat tjejer!

woook sen staden

Hehe kul kväll igår:)(Y)


min piercing ser fett konstig ut men men...

Just nu steker Emelie wook till mig och henne och när vi har ätit den så tänkte vi åka in till stan och fika på vattenporten:)


en till fest hos Dern :)



BRUDARNA!  xD <3




Förfeeest!! :D



Carrooo och Emma =) <333



To the Bus  ! =D..



CHIPS!! ;D



SIMON OCH EMMA! BFF!! <3



Emmas jacka ;)



SIMON OCH CARRO! =D  <3




Bussen hem  xD



busseeeeeeeeeeen  :p



Emma hos Carro  :) <33

Feeeeeeeeeeeeeeest!



Heeejdå nu drar vi hem till Carro och förfestar och sen ska vi till Deeern!

Emelie, once again :)

Ännu ett JÄTTE intressant inlägg av mig. Men vafan ska man annars göra i en bil i 4 timmar ?
-Nej precis, finns inget annat att göra än att sitta vid datorn och då är det bloggen som gäller! :)

Har precis käkat på Max nu. Mamma tvingade i mig en skabbig hamburgare -.- Hahah nej jag ska inte vara sån, den var helt okej, men DET VAR OST I DEN. Blää! x)

Ikväll ska jag, Emma, Carro och Mimmi hem till Derniie. Älsklings Simon ska också med, har inte träffat han på mer än en vecka nu så det ska bli niiice! :)


Ännu en "jätte fin" egobild på miiig :)

Snart hemma ? NOOOOT

Eslöv förlorade med 2-1 över Pelister. De ledde med 1-0 i halvlek, de spelade en jävligt dålig andra halvlek helt enkelt. Och min bror fick damp, som vanligt i för sig. Men så är det x)

Är på väg hem nu. Hoppas att vi snart kommer till Lödde så att jag kan käka för jag är så jävla hungrig. Får tyvärr bli att vi käkar på Max, Graffitti Café har redan stängt :( Jag tycker inte om sånna snabbmatskedjor som Max, McDonalds och Burger King, det är bara skabbigt. Men det får bli en pommes och vitlöksdipp, det går alltid ner!



Jag vet, idag blir det många egobilder.. Har inga andra bilder på denna datorn! (a)


möblerat om =)

Idag vaknade man då halv ett (Y) Måste börja vänja mig snart inför skolan asså.  x(
Det blev att käka Tacos till frukost, haha =D
Lite komiskt att vi också åt tacos igår, för det snackades väldigt mkt om Tacos ett tag igår i Haverdal. :P
När mamma o pappa kom hem från stan möblerade vi om i vårt tvrum (vardagsrum) Så ni ser det heeelt annorlunda ut. Hela vårt hus känns annorlunda  x)  MEn det e bra ! :D Vi e lite sega på att måla om huset, men vafan det regnar ju hela tiden -.-Men snart är även det klart =D Pappa har köpt större tv nu också. Måste säga att det börjar bli väldigt snyyggt här hemma nu. 

Ikväll ska jag till mina kusiner och fira fördelsedag. Sen blir det kanske att sticka till ngn fest :) 

Gaaalen biild :)


Emelie on the roooad

Jag håller med Emma.. Fan vad det ska regna då.. Än så länge  bryr jag mig inte, för jag sitter ju i bilen.. Men kolla fotboll i detta vädret är fan ingen höjdare asså..  Aa förresten, det är därför jag ska ner till Trelleborg.. Eslöv (där min bror spelar) ska möta Pelister (udda namn ? xD).

Just nu åker jag förbi Lödde, kanske inte säger er så mkt, men det är där jag är ifrån,eller jag är från Åhlstorp men det ligger precis jämte, eller förlåt, BREDVID heter det ju (enligt alla 08:or xD)

Nu lyckades vi hamna i en bilkö också -.-

Aja vafan.. Facebook kallar! :)


regn regn och mer regn

vaknade upp idag med att det regnade skit också. är ju inte så sugen på att gå ut i etta skit väder så det blir nog att bara ta det lugnt idag, kanske baka något få se:)

någon som vet något som händer ikv?

äslskar er<333333333

/ Emma Nyman


I bilen på väg ner till Skåne (Trelleborg)


Dagens kväll

 

Jag Och Jenny körde från getinge tio minuter i sju till Haverdal, matchen började 19.
Så vi missade lite i början. Vi hämtade upp turk o moberg påvägen så kanske va df ;)
Haverdal förlorade bara med 5-0.  REKORD??  =D <3333



Sen efter matchen stack vi hem till David, han skulle va så gullig  att ducsha hemma för vi frös så och behövde värma oss, men vi missförstod hnm helt. Vi stod o vänta ett tag. Sen helt plötsligt åkte vi hem till hnm. Vi kom dit o hans moppe stod där. Så vi tänkte att  han kommit hem. Men nepp, så vi satt o väntade på hans rum (a)
David hade fått gå hela vägen nästan bara för vi inte vänta x(.. men sen kom ängeln som David kallade hnm (marcus-turken)så han blev skjutsad hem till sig =)



David käka tacos, vi kollade  lite på exiztens och jag låg under ett varmt täcke och hade det bara väldigt skönt =) Sen kom bara mer o mer folk, vi stack ut för vi fick inte plats mer vafan x)


Det blir riktigt myys!! :D



HAHA, hade lite tråkigt så jag terrade moonkeyboy :) <3



Antoon, han va nog bara väldigt trött :p För han va nyyyketr!! =D



snackade om allt möjligt, specielt om man ska ha kondom elr inte. Kom fram till att det va okej att ha sex utan när man e helt säker på att inga sjukdomar finns så länge man käkar P-Piller. Hehe, ;)

 

Hemma och jag älskar min hund. Han e den ända killen i mitt liv som man kan lita på. Han ljuger aldrig! =D
OCh han e sjuuukt söt ;) specielt nu när han e så trött. <333
Suttit hemma nu ett tag o kollat på film med syster, men nu e klockan över 00:00 och hon sköter fjärrisen. För er som känner Emma blir inte förvånade alls.. För er andra, akta er för henne  ;) Hon e gaalen =D

byebye  ;)

bilder från dern

här kommer lite mer bilde från dern:)









Hemma kväll

Har precis sovit i 2 timmar nu. Har varit så sjukt trött hela dagen. Var i stan med mamma innan men hittade ingenting :/ Ikväll ska jag bara sitta hemma, orkar inte göra något. Tror att jag ska ta mitt sista kexchoklad som jag har hemma och lite mjölk och gå och lägga mig och kolla på Morden i Midsomer, har bara ett avsnitt kvar nu, sen har jag sett alla avsnitt som vi har hemma. Jag hoppas att jag inte missar nått kul bara. Ha det bra! :)
/Emelie

Nice kväll hos Dern igår :)











Dagens droger!

Dagen idag har bestått av två saker, Vänner serien och tredje boken i Twilight serien!
De är stora droger båda två! Hade jag haft Cola och Kexchoklad så hade hela mitt drogberoende varit stillat:)xD



9 säsongen ska börja på 10:an!                    första boken i serien!<3


Rida.......... häst



Nu åker jag till Emma och rider Cheyenne!
Ciiiao!

Blondiiie

Färgat håret nu. Eller bara utväxten egentligen. Måste fakstist säga att det blev hyffsat bra. Lite för gult men tror att jag ska köpa ett silvershampoo som min frisör rekommenderat för att få bort det gula. 
Känns bra att jag bara har lagt ut 100 kr stället för 700 som det kostar hos frisören :)

shopping:)

/Emelie
Nu har har jag precis kommit hem från Skåne. Är sjukt trött så jag tänker gå och lägga mig efter att jag skrivit klart.




Detta handlade jag i Malmö idag(kavaj,puder,hårfärg)
Tänkte testa att färga utväxten hemma, blir det åt helvete är det ju bara att färga det hos frissan istället. Testa skadar ju aldrig :)

så här bodde vi

Här är en bild från fegen på vår stuga och bryggan, fiint vaa!! =)
Btw det e säkert mimmi somsitter på bryggan o lääser x)

<3

<3


muuuffins

av carro

Idag vaknade lilla jag vid 11 tiden. Låg dock kvar i Sängen kanske till 12, bestämde mig iaf för att baka muffins =) Jag e nt så bra på att baka eller laga mat överhuvudtaget så hade inga större förväntningar på mig. Se bilden, haha kanske tog lite för mkt muffinsdeg i formarna. Dem blev goda ändå,
Ikväll träning, sen vet jag inte.



Skånelaaaand

/ Emelie

Sitter just nu i Eslöv hemma hos min bror och väntar på att han ska komma hem igen så vi kan äta, typ. Om typ en timme ska jag och mamma åka ner till Malmö och shoppa. Tror att vi ska gå på Entré (galleria/shoppingcenter), mitt nya favoritställe i Malmö. Ikväll ska vi åka tillbaka till Eslöv för att kolla när Dannie, min bror, spelar fotboll.


Brorsan var även med i tidningen idag, så jag är en mycket stolt syster :)



JENNYEMMAMIMMIISSACARROEMELIE



INGET KAN KOMMA IMELLAN OSS, ALLTID VI!


<3

Hund och Katt:)

Var precis ute och tog lite bilder på Hunden och Kisungarna:)



min älskade vovvsivovs:) Zipp!<3


 
"tjockispella"    kisungen:)

Hade tänkt att lägga in en bild till men det segar sönder och syrran ska ha datorn;)

Coca Cola

Har slavat i några timmar nu, fy fan.. Har rensat ogräs -.- Men men, Hello Money! :D

Vafan ska man göra ikväll då? Tror det blir myskväll med mina föräldrar och en burk cola :)

Coca-Cola, the love of my life?

/Emelie

long time ago

/Emelie

God Morgon :)

Sitter och väntar på att klockan ska bli 11 så att jag kan ringa och väcka Emma för att snacka lite skit med henne :)

Har inget intressant att skriva så det får bli bra så, haha. + en RIKGTIG GAMMAL bild på mig och min älskade Emma!


Fegen

Så, då var det min tur att göra lite nytta här..
Min uppgift: Lägga in bilder från Fegen. So here they comes :)

 

¨
















Fredag, Lördag & Söndag

okej vad ska man börja med, för nu har det hänt mkt sen jag skrev sist,
Men i fredagds åkte ju Emme Emelie Och Mimmi upp till Fegen, Issa va redan där.
Jag va kvar här i Halmstad, åkte ist upp på Lördagen. Och jag har iaf en bra förklaring till det, skillnad från ngn annan ;)
Så fredag va det steka på stranden med sophia och massa andra, sen strand fest på kvällen, Det va skoj =).. i början x) Sen blev det en aning jobbigt, men I will survive =D
Lördag morgon packar man lite, sen åkte man då upp till underbara människor i Fegen. :)
Emma eller Emelie får la lägga in ngn bild, elr Issa. Jag hade ingen kamera -.- Men som vanligt så va det jag som säkert tog hälften av korten xD Men det e kul :)
Vi fick en jätte fin bild, där vi står med ryggarna mot kameran längst ut på bryggan så står vi och håller på varandras rumpor x) Men det formades som ett hjärta med Emma och Emelies händer på min rumpa, as snyggt och INTE meningen =D

Fegen va mest bara slappt, precis vad vi behövde kom vi fram till,
Mycket snack och mkt sola!!

På kvällen när vi skulle sova igår pratade vi om andar o spöken och sånt, Emelie spelade cool och sa att hon inte trodde på sånt. Men sen va det hon som fick panik under täcket och bad oss sluta prata om det x) MEn inget slår Emma! xD'
Hon får sån panik att innan vi ska släcka för att sova måste hon lägga sig bredvid mig en stund för att kanske känna ro eller nått :) Men det va bara mysigt. Det var de däremot inte när Emma helt plötsligt mitt i natten ställer sig upp, skriker och hoppar. Det märker inte jag, men helt plötsligt så slänger hon sig på mig i min säng och skriker, då vaknar ju jag och får hjärtklappning, Så därligger jag och emma och skriker x) Sen helt random ställer hon sig upp och går och lägger sig igen. Medans vi ligger där och kan verkligen inte somna om, faktiskt ganska läskigt att ligga precis vid en sjö i en skog, (a) tihi

Idag kom vi hem från Fegen vid 13 kanske :) iaf jag :P
Match sen klockan 17 och den vann vi med 4-0 mot Azalea som Mimmi skrev i förra inlägget :)
Nu har jag vart hemma i 40 minuter, kom hem 03:00 från tältningen i Harplinge, Det va trevligt,men va ganska skönt att få komma hem också. Fast det va väldigt mysigt och mkt roligt folk och kände att jag va nära på att somna ett tag när jag låg inne i ett tält x) Mobis va i farten med sin sångröst, haha Men det e bra, träna upp den så du blir käänd! ;)  VINN IDOL! =D

Oj detta blev ett långt inlägg, Men tack till er som orkade läsa allt, roligt det där med Emma va ;) Kommer mobba henne hela livet nu =D Mohaha <3


gynatt
/carro


Fegen och match!

Helgen i Fegen har varit riktigt mysig, Bara tagit det lugnt och inte gjort något speciellt alls!
Emma, Emelie och Issa har bilder så det kommer nog upp några sen!:)

Idag kom man hem vid 12, tog det lugnt och sov lite sen var det dags för första seriematchen för säsongen. Vi spelade riktigt bra och vann med 4-0!  Skönt att få hålla nollan, det var lämgesen nu:)



Chilla järnet :D

av Emelie

Imorgon åker jag, Emma, Carro, Mimmi och Issa till Fegen (eller Carro kommer på lördag och Issa är redan där, men whatever).
 Fegen är ett ställe mitt ute i ingenstans typ. Issas familj har hus där så vi ska dit och mysa. Kommer bli väldigt härligt! Jag har bestämt mig för att denna helgen ska jag bara ta det lugnt och inte bry mig om någonting i stort sett, kommer bli sjukt skönt! Synd bara att Jenny inte kan hänga med :/


Nej nu ska jag gå och lägga mig! Ha en underbar helg och så hörs vi på söndag igen!


pizza @ haverdal

av Emelie

Nu ska jag, Emma och Carro till Haverdal för att käka pizza och snacka med lite folk, sen blir det väl till stranden eller nått och säga hejdå till alla sommarmänniskor som åker hem nu i helgen :(
Back to reality ;/


<3 / emelie

Stekt på stranden idag med en massa folk, nice :)
 Björn (världens smartaste människa som badar med mobilen xD) åkte hem till Stockholm nu också, kommer sakna honom :( <3
 

västerhagen. As usual ? :S

av Emelie

God morgon! Sitter just nu och käkar frukost för att jag sen ska dra till stranden med Carro och Emma. Mimmi med kanske ? Vet inte riktigt. Men i alla fall, ska bli härligt, har ju inte varit soligt och varmt på flera veckor.

Igår var jag,Carro,Emma och Mimmi på västerhagen(dansställe).För er som tycker att det är rikgtigt töntigt så måste jag säga att jag håller jag med, men det är kul ändå!

Björn, Johan och Martin kom också, och Johan och Björn dansade FAKTIST flera gånger tillslut :) Efter att vi varit där i några timmar åkte vi hem till Martin och kollade film. Typ nån basket film eller nått, skit dålig, men men kul kväll ändå :)

Tyvärr är det Emma som har bilderna från igår så jag kan inte lägga in några :(

j.e.m.i.e <3

carro

igår blev det inget inlägg för.. jag har ingen aning, Emelie orkade helt enkelt inte skriva ngt.. haha x)
Igårkväll va jag emma emelie och mimmi i haverdal. Typ chill hos My. Så tack för att vi fick komma gumman.  :)
Idag va Jag Emelie Emma Och mimmi hos Issa en stund. Vi bestämde typ mat till helgen för vi ska till Fegen, och sen snackade vi om massa annat också ofc =)
Issa skasitta och lyssna på sånn där körkorts grej nu, så hon kommer ha tråkigt i några timmar framåt nu x)
Fast vem kommer inte det..
Ikväll blirre antagligen att sticka till Haverdal, kanske att vi går in på västerhagen en stund och dansar elr nått. Vi får väl se hur det blir.

ses kanske ikv då :) <3

WE ARE BACK!

av Emelie

Så. Äntligen hemma från Helsingborg. Jag är nog inte den rätta personen att skriva om cupen, för jag är ganska negativ. För helt ärligt tyckte jag inte att det var så kul. Tänkte inte skriva så mycket utan det får bli bilder istället, Enjoy! :)


FREDAG
Första matchen spelade vi mot Kungälv och förlorade med 4-0. Faktist så spelade vi väldigt dåligt den matchen.
Andra matchen spelade vi mot Nike och vann med 2-1.



Riktigt ful bild på mig x)




LÖRDAG
Första matchen var mot Bergdalen, ett grymt bra lag (de vann hela cupen), förlorade med 6-0 x)
Andra matchen spelade vi mot Jonstorp, vann med 1-0.
Tredje matchen spelade vi mot Tranemo (?) och den slutade 1-1 ( de gjorde deras mål i sista minuten -.-)



Jag och Mimmi var ute och gick på kvällen (:


SÖNDAG
Spelade semifinal i b-slutspelet. Tyvärr gjorde vi inte mål på de chanserna vi fick så vi förlorade med 2-1.

RSS 2.0