FEST!:)

Av Mimmi

Sitter Hemma hos Filip nu. Ska dra till Alexander och fira hans 18 år dag om typ en halvtimme!:) Nice ska det bli.
Min dag började dock redan halv 7 idag då jag och  Emelie gick upp och gjorde oss iordning för att  Emelie skulle sitta i speakern på Getingecupen med Carro, och jag skulle ta bussen till stan för att sen åka tåget till Båstad:)
När jag kom hit gjorde vi inte så mycket och sen drog vi ut och fotade lite på straden as nice, kanske kommer bilder i morgon eller något om jag orkar:)

Aja haha puss ha så kul allihopa det ska jag ha!:D<3

madison

igår efetr skolan åkte först jag melinda och Kevin in till stan för jag skulle hämta ut pengar som jag kunde ha till kvällen. när jag vi jag hade gjort det tog jag och melinda bussen till laholm hem till henne asså;). där satt vi och pratde och sen skulle vi laga mat och fixa oss till kvällen. vi åkte sedan med melindas pojkvänn till förfesten var där ett tag det var kul och efter det åkte vi vidare till båsta till madison:). på madison träffade vi ganska många från klassen och det var en rolig och lyckad kväll.

nu har jag nyss kommit hem från melinda, tack för i går och imorse;)

älskar er<3

/ Emma Nyman






Mys and mys:)

Mimmi

Hade ingen skola idag så Filip sov här från igår till idag:) Igår var han och jag och några andra från skolan på bio. Kollade på snabba cash. Helt okej film lite rörig och så men endå okej.
Idag har han och jag bara myst hela dagen. Efter frukosten satte vi oss i soffan och mysade och tjockades oss med glass med kolasås och jordgubbar jävligt gott måstejag säga:D


MUMS!

Imorgon är det skola och sen mys med tjejerna. Och på lördag drar jag till Båstad och festar!:D 

Puss!<3
 


<3

Jag saknar er tjejer<3

puss älskar er!<3

kvällen med Emelie

Igår skulle mamma ha hem lite folk och då skulle bla. Annette komma så då kom Emelie också:=). Vi hade bestämt på dagen att jag, Emelie och Frida skulle åka till ridhuset och rida. Det var riktigt kul även om det var lite kallt. Efter vi riddit åt vi, duschade, kollade på paradise hotel och pratade hur mycket som helst. Det kände som om vi behövde det för vi behövde prata ut om mycket efetrsom vi inte hade träffats på ett tag.

älskar er<3

/Emma Nyman


emmas helg i norge

i helgen var jag i norge för tredje gången för att hälsa på min syrra igen:=). det var jag och mamma som tog bussen tsm i fredags eftermiddag. bussresan tog typ 6 timmar och under  den tiden satt vi och pratade, läste satt vi datorn och spelade lite kort och sov ;=). när vi kom gick av bussen stod lida där och väntade på oss, det var hur kul som helst. när vi kom till hennes lägenhet åt vi lite mat och sen var vi ganska trötta så vi gick och lade oss.

lördagen var en lång dag på stan, jag shoppade inte så mycket men köpte en bh och trosor. På kvällen var vi ute och åt och sen blev det film.

söndagen var vi ute och gick en lång promenda det varganska kallt, så när vi kom in drack vi varm chocklad. Vi skulle ta bussen hem iegn vid 4. när vi var hemma igen var klockan nästan tio och då kollade vi på johan falk och sen gick jag och lade mig.

det var en myig helg i nogre:)

älskar er<3

/Emma Nyman 

Dubbelsäng!:D

Mimmi

Sitter just nu i skolan och väntar på att Babo ska komma och hämta mig. När jag kommer hem ska jag fortsätta och fixa i mitt nya rum. Det kommer nog att bli skit bra, har ju dubbelsäng nu med! ser as nice ut:D är as nice med:D haha


HAHA JAG VET ATT JAG ÄR SNYGG NÄR JAG ÅKER SKRIDSKOR! hahahah

puss på er!<3

Snow.Snow.Snow.

Hej i stugan
Idag hade jag Emelie och Sophia ett hemskt föredrag i skolan (jag höll om vår resa till Thailand i höstas).
Galaxen är en aula där man uppträder. (en scen) På den scenen skulle vi stå och hålla tal i ca 5 min. Det var riktigt längsen som jag var så här nervös. Tyckte det gick åt skogen för min del också. Darrade på rösten och sa helt fel om en tårta. Okej nu skrattar jag åt det. Imorgon ska läraren troligtvis prata med oss enskildt om hur det gick. Jag vill inte! -.-



Just nu känner jag ett behov av kläder, så nångång i veckan ska det shoppas nånting iaf. Blev avundsjuk på Sophia när hon köpte sin kavaj. Vill också ha nytt!
Ska nog köpa tröjan jag såg imon från H&M faktiskt. :)
fast Idag ville jag bara hem. Skolan suger ut all energi! Iaf min..

Det bästa med morgondagen är att vi inte börjar förrens 10:00
SOVMORGON! 
 
Tänkte avsluta med en bild från Branäs, den får representera denna snön som aldrig verkar vilja sluta falla från himlen. 

 

Btw, jag som tagit bilden!
På Emil Stålhammar

Text som vi skrev innan vi slutade!

Glömt att lägga in bilden från mobilen till datan, då när vi var och hälsade på !
Vi kom på att vi skrev på väggen där vi brukade sitta, så skrev vissa lite saker på väggen, så tog jag kort :)


Saknar som fan!!!!
Det vita eller vad man säger där nere är typ emmas blixt,
när hon också tog foto x)
så blev lite konstigt


Träning:)

Mimmi

Idag var första träningen på ett ganska bra tag. Det var kul ioch skönt att träna igen. Jag har inte vetat om jag har velat forstätta med fotbollen innan, men nu har jag bestämt mig för att jag ska fortsätta. Iallafall är det så det känns just nu. 


puss<3

hos Jenny

Carro här.
Kommit hem från Jennsa Mensa. Där är det säkert fortfarande chillfest, men jag har vart sjuk och orkar inte hur mkt som helst. Sen ville jag hem till OTH också ;)
Jag tog några bilder. Fast Jenny lägger säkert ut fler sen, så om hon inte lägger ut här. Kan ni ju kolla hennes egna blogg imon eller något :p


Coffe ägnade sin tid åt att vara arg.. på mig mest dock.. ;)


RealMadrid mot ingen aning
och sen barcelona mot ingen aning
Simon var fast i Soffan ! ;)



Fest i köket och Chill i tvrummet
TOPPEN!

Jag är hemskt ledsen Emelie men jag tycker inte om hur vår blogg ser ut. Jag hatar rött ( röd är min värsta värsta färg) och jag ser förjävlig ut x) Har skämst tillräckligt nu.
Jag ska försöka lösa detta bloggdesigns mysterium med alla tusen koder snart! x)

Godnatt


You know you make me feel

Can't belive this, cant belive you!
Men skitsamma, här kmr några bilder från braaaaaaa tider:



Eller nää detta är ett hemskt minne x)  Att sluta NIAN- SUCKS

av någon konstig anledning var detta den ända bilden som gick att ladda ner. 
Ett tips om ni känner er som jag så lyssna på Westlife eller på Britney Spears- Everytime. - Egen terapi 

 

soon

Jag ska bara gå och kolla lite OTH avsnitt sen ska jag skriva ett längre blogg inlägg. Så räkna med lite old pictures senare ikv. :)


Torsdag..

Mimmi


Hej kul att bara jag gör inlägg?... aja Har inte hänt något speciellt nu heller. Skolan är inte den mest spännande men jag gillar faktiskt våran nya Engelska lärare. Typ första engelskaläraren jag gillar nu på 4 år eller något sånt. fast har ju dock bara haft honom 2 lektioner så det kan ju ändras:P hah  

Tänkte på en annan sak idag. Hur länge har vi egentligen haft snö nu?! Det är faktiskt väldigt länge för att vara här, och det är mycket med. Känns lite konstigt, brukar ju alltid försvinna efter max en vecka. Eller bara bli helt slaskigt, men nu är det ju verkligen snö:) Fast börjar faktist bli lite trött på den, iaf när man måste gå i all som ligger på trottoarer och liknande...

SNÖ!


Puss!<3


Första skoldagen..

Mimmi

Skolan började idag då, gött att man började med en 8 till 4 dag. INTE... Nästan alla mina dagar ser ju dock ut så. ända dagen som jag inte har det så är torsdagar då jag har en jättesovmorgon till 10 över 12:). Aja första skoldagen var väll bra, men tycker ändå att det hade varit skönare att bra ligga och mysa i sängen hela dagen!


Vill ha sommar! hihi blåsa såpbubblor i snön är inte lika kul:P

Puss!<3


Getingeskolan

Mimmi

Hälsade på på Getinge idag då. Känndes först jättekonstigt och fel att vara där. Alla hade lektion men vi gock till lärarummet och knackade på. Där inne satt Jesper och Eva och vi satt och pratade med Jesper i ungefär 20 minuter innan de behövde gå ut och vara bussvakter. Vi gick med dem och mötte Lena. Hon blev jätteglad och vi gick ut och stod och pratade med Jesper, Lena och Jenny när de var bussvakter. Det var verkligen kul att prata med dem och jag kännde verkligen hur jag saknade dem. Trivs verkligen på gymnasiet, men det var något speciellt med Getingeskolan, både lärare och Våran gamla klass. Sen gick vi hem till Emelie och satt och snackade en stund innan jag och Emma åkte hem iallafall.
Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket. Bara tagit det lugnt nu sista dagen på lovet.



92<3

puss<3

Söndag igen...

Mimmi

Har vart med Filip hela helgen så medans de andra har festat har jag bara myst. Men har trivts väldigt bra med det faktiskt. Men nu saknar jag mina tjejer, inte träffat dem sen nyårsafton:( Men vi ska ses imorgon, ska först hälsa på på Getingeskolan en lite stund och sen drar vi hem till Emelie och bara umgås:)

haha söt bild på mig och Filip sen i fredes:)

Puss på er!<3


SPL09A

Fler bilder från klassfesten ;D















klassfest SPL09A

Emelie lägg ut resten av bilderna sen? :)



Sophia



några från klassen




haha idiotisk bild xd
Men sånn är jag! Learn to deal with it ;)

Efter klassfesten, in t stan, & träffa lite mer folk
Mycket trevliga och mkt begåvade!
Kanske vi ses en annan gång

pösshej

/carro



Club experience

bild från club experience :


Avatar,CE

Emelie

Igår varjag först hos frissan och färgade håret och klippte mig lite. Lägger in bild sen när jag ser fräschare ut än vad jag gör nu.. Carro såg dock ingen skillnad på mitt hår -.- Men JAG tycker i alla fall att det ser fräschare ut nu, inga äckliga ornage eller gula slingor och ingen äcklig utväxt :)

Efter det åkte jag och Carro in till stan och gick runt lite i affärer och sen gick vi och kollade på Avatar. Alla säger att den är jätte bra, men alltså jag klarar inte av för mycket overkligt. Okej, jag gillar Twiglight, men alltså när man är på en planet och så fort man lägger sig i en låda så kommer ens själ in i en blå varelse, nej det blir helt enkelt för mycket overkligt för min del. Måste dock säga att filmen är väldigt bra gjor och vissa delar i handlingen var faktiskt ganska bra. Men som sagt, inte riktigt min smak.

Idag blir det CE som gäller. Kommer bi galet kul som vanligt :)

puss på alla

Av Isabelle!!

Nu blev ni förvånade va! Ett inlägg av Issa! Jag tyckte att det var dags för mig att bidra med mitt tredje(?) inlägg. För er som undrar har mitt jullov varit bra med massa roliga händelser tex Göteborg med tjejerna och det kommer sluta ännu bättre eftersom jag har en vecka extra ledigt. På söndag åker jag till fjällen medan ni andra börjar skolan! Det ska bli kul att åka skidor igen, har längat ända sen vi var i Branäs med klassen. Hoppas bara inte att det blir så kallt som det är där just nu! Det är inte kul att vara ute när det är runt 25 minusgrader!

Sen tänkte jag skriva om en annan sak som jag tycker är lite läskig. Har ni hört talas om bilen som brann vid E6 utanför Getinge? Den hade tydligen två lik i sig som polisen inte vet vilka det är.

Ha det så kul i skolan nästa vecka!;)

Förresten idag kommer Anni hem efter nästan tre veckor i Florida! Undrar hur brun hon är;)

sov sov

igår var emelies familj hos oss det var mysigt att snacka massa med henne/ dem;=). när Emelies päron skulle åka hem hängde jag med dem för jag och Emelie var inte färdig pratade ännu;=).

vi kom hem till emelie och la oss i sängen sen låg vi där och pratde hela natten, när vi äntligen hade somnat hade jag en helt sjuk dröm om massa äckliga djur, så jag skrek och sparkades som en galning ända till emelie väckte mig och frågade vad jag sysslade med:=).

pappa kom och hämtade mig vid ellva för vi skulle tilla min kussiner, var där nöstan hela eftermiddagen det var kul men jag var ganska trött.

nu ikv har jag och mamma kollat på en sjukt rolig film, och nu blir det the hills för mig innan jag somnar:=)

älskar er<3

/Emma

söta bilder på min söta vovve

Rocky


  
  Bilden är tagen för ett tag sen                     Tog denna idag innan vi skulle
                                           åka en sväng.
                                                  Att köra bil är det 
                                                      näst bästa han vet ;)
                                                        Det bästa är att gosa 
                                                        med matte! såklart <3



  Bilden är tagen idag 6/1-10 på steningestrand


DU ÄR MIN MAAAAN! =D


raggningsrepliker

Nu är det natt och jag är vaken =)
Natten är så mysig :) Inte alls läskig!
Nu saknas bara någon person som kan hålla en sällskap under nattens tid.
Jag gjorde en grej på bdb innan. Hade ingen aning om att denna sidan fanns. Men har suttit o läst alla möjliga raggningsrepliker nu ett litet tag.
(jag har kollat runt lite överallt så det är inte bara från raggningsreplik.se. )



 Här jag plockade ut några som jag tyckte var lite kul.
* Min säng gnisslar. Vill du höra?
* Varför står du alldeles ensam kissen min? kom så hittar vi någon mus du kan leka med.
* Får jag blöta mina händer med dig?
* Hej, jag ska åka ut i krig imorgon, vill du göra min sista natt lycklig?
* Ska vi leka brandbil, jag sprutar, du tjuter!
* Hur vill du ha dina ägg imorgon bitti? Kokta, stekta eller befruktade?



Den här rekomenderar jag:
*Fan vad du är snygg när jag är full, ska vi knulla medans jag fortfarande tål att se dig?
hahaha neeej! :D Ingen rekomendation!



De ända gulliga jag hittade var:
* Om dina ögon vore till salu skulle jag lägga ett bud!
* Hej kan jag få ett plåster? Fick ett sår när jag föll för dig.
* Vet de om i himlen att en av deras änglar har rymt?

Som tjej kan man inte säga nej till denna:
*Hej, jag ska åka ut i krig imorgon, vill du göra min sista natt lycklig?

Denna äcklar sönder mig:
* Hello, my name is Borat!  x)

LURING: xD
*Du skulle se mycket bättre ut om du gick ner ungefär ett och halvt kilo. Alltså ungefär lika mycket som dina skor och kläder väger.




Ingen var särskilt bra enligt mig, skrattade mest. Varför ska man ragga ?!
Det räcker med att vara ärlig, prata lite o se varann i ögon :)
Om det inte baara handlar om en one night stand då ;)


Stan med syskonen:)

Mimmi

Var i stan med Nina och Nicko idag ju:) Men våran dag tillsammans började redan igår med att dom sov med mig på mitt rum:)
Idag åkte vi bussen från Getinge vid halv 12 och vi har var i stan till nästan halv 5. Först gick vi i affärer de köpte örhängen båda två:) Sen blev vi hungriga och gick till sibylla:) Det var mycket uppskattat med bollhav och allt:) Sen gick vi i stan en stund till och när vi var påväg till bussen så ringer Babo och säger att han kommer och hämtar oss istället, så vi går in på en lekplats och leker i nästan en timme innan han kommer:) En mycket kul och mysig dag med mina småsykon:)

sovtime:)


I bussen:)



I bollhavet:)


LEKPLATS!:)

LEKPLATS!:)


Puss!<3

mer snö

Av Carro:

Vaknade imorse jämte min lilla bajskov (Sophia) Vi har verkligen vändt dygnet nu. Sover på dan och e vaken på natten. Det är så det ska va!
Hon åkte hem tidigt för att vara med Johan så då földe jag med Emma och Josse till mulleberget. Vi ringde Issa Pissa också. Fatta kul det var! Jag älskar pulka! x)


 

Carro                                                                 Issa


Issa åker till Sälen på Söndag, typ tandådalen om jag minns rätt :p
Är faktiskt väldigt avundsjuk. För hon missar både skolan och hon får åka skidor.

 Jag har aldrig gillat vintern särskilt mkt. Framförallt inte snö. Har helt ändrat åsikt nu. Det e skit kul och det var kul i Branäs. för lite mindre en ett år sen var det nu, som vår gamla klass var där. Helt galet vad tiden går. Vill bara tillbax och umgås med alla igen :D

Tycker vi får göra någon lliknande tripp igen! Hade vart skojskojskoooj!


Födelsedag!

Jaha min minsta storebror fyllder 18 idag! så har firat honom. Blev först en massa tacos och sen en massa fika! Jag hade gjort en sak som kallas typ radiokaka, skit gott!:) Ett tips att göra om man har mycket cocosfett över sen man gjorde julgodis:)

Grattis Bob!


Imorgon ska jag åka in till stan med mina två småsystrar Nina 8år och Nicko 5 år, vi får se hur det går!:)


Pussar från mig<3

mys mys

Igår kväll var Emelie, Carro, Issa, Isac, Simon, Ludde och Oscar hemma hos mig. Det var riktigt kul att träffa dem igen:) Var ett tag sen. Vi kollade på en Bruno, en skit film som vi hade hyrt eller rättare sagt Isac hade hyrt den så vad förväntade jag mig;) Sen snackade vi om nyår och massa annat:) Saknar att gå i samma klass som er killar och tjejer, ni är bäst:)

älskar er<3

/Emma

SÖNDAG!

Mimmi

Söndag idag då. Skulle varit hemma hos Emma igår, men pappas bil hade gått sönder typ så han kunde inte köra
mig så jag fick sitta hemma...:(
                                                           


så här såg det ut utanfr mitt fönster igår:)
Idag har jag varit ute en liten stund med Nina och tagit en massa bilder:) älskar verkligen min kamera!<3


puss!<3




nyååår








Nyårsdagen!

Mimmi

Jaha nyårsdagen idag då, nyårsafton igår! Jag var först med Filip och sen vid 5 hämtade vi Emma och åkte hem till Emelie. i var där en stund och sen kom de andra tjejerna och David. Vi gjorde mat och åt tillsammans. När vi åt kom även Moberg. Efter maten gjorde vi tjejer oss i ordning och sen bar det av till fest! Jag hade en väldigt lyckad nyårskväll, och jag tror även att de andra var ganska nöjda!:D
Jag har inga bilder som vanligt men de andra har så vi får hoppas på att de lägger in några!

Idag vaknade jag och Filip vid 12 men gick inte upp förrän vid halv 2. Väldigt skönt att bara ligga i sängen och halvsova!:) men är ändå trött nu:( Aja FIlip åkte hem vid 4 och nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma hit så ska vi hitta på ngt ikväll!:)

puss på er och hoppas att ni får ett bra 2010!<3


RSS 2.0