Av Isabelle

Svimma nu inte av för att jag skriver mitt andra inlägg på två dagar! ;) Ibland har jag mina stunder och nu råkade de komma två dagar i rad. ;)

Idag har jag inte varit i skolan eftersom vi skulle ha livskunskapsdag med Sannarps skolsköterska och kurator. Jag vet att det låter tråkigt och det trodde nog många i vår klass att det skulle vara för vi var bara nio stycken. Vi var faktiskt en tjej mer än killarna vilket är ovanligt i SPI09A. Dagen var i alla fall helt okej och det bästa var att vi slutade redan vid halv ett ungefär! Det stod på lappen att det skulle hålla på till två ungefär men alla övningar gick snabbt eftersom vi inte var så många så egentligen ska jag tacka alla i klassen som var hemma. :p

Nu är det bara en dag kvar till påsklovet vilket gillas väldigt mycket av mig! Imorgon har vi ingen matte så alla som inte har språk slutar typ halv tolv. Kul för dem ju men jag mitt pucko valde tyska så jag slutar som vanligt vid tre ungefär. Sen på kvällen blir det match mot Kornhult/Hishult och fredag morgon bär det av till Fegen.

Tyvärr blir mina inlägg utan bilder för jag är väldigt oteknisk som alla som känner mig vet. :p

Glad påsk! :)


Hemma hos Tilda!:)

Hej alla förvånade människor!
Ännu ett inlägg av lilla mig (Issa). Just nu sitter jag hemma hos Tilda och väntar på att träningen ska börja. Vi slutade redan kvart över ett idag för vi hade ingen idrottsmedicin eftersom Mats är i Thailand och vi fick sluta tidigare från ledarskapen. Det var grymt skönt att sluta så tidigt! På ledarskapen fick vi tillbaka våra prov som för övrigt gick väldigt bra för alla! :D

Imorgon ska vi spela match mot Hylte vilket innebär att vi ska möta Fanny i parallellklassen så därför hoppas jag att jag får vara med och spela. Är riktigt taggad!

Snart är det påsklov vilket jag och Tilda gillar riktigt mycket!!!

/Isabelle (Issa, Isse, Bella, Isabella, Alice, Clara, Pisset, Ivar, Isak, Tilda) Hjelte (Nog bara tjejerna i klassen som förstår detta xD)

yeah

Emelie

Fick dåligt samvete när jag insåg att jag inte skrivit i bloggen på evigheter, o CarroBarro är typ den enda som gör det :O

En sammanfattning av min helg:

 Var ju i Rydöbruk i fredags med bland annat Carro,Emma o Jenny. Bussen dit o första timmen där var skit kul, sen blev det lite för mycket för min del, så resten av kvällen var förstörd :(
Men lite bilder från då det var kul :






När jag vaknade på lördagen mådde jag skit dålig. Gjorde det hela dagen med. Åkte till anton på kvällen trots att jag fortfarande mådde skit. Vi kollade OTH o spelade spel med hans familj xd Sen mådde jag bättre till slut :)

Och idag har var jag hos anton på dagen o sen när jag kom hem körde jag en runda med pappa. Har inte övningskört sen i november så var rädd att jag skulle glömt allt, men det hade jag faktiskt inte :) Det gick ganska bra faktiskt :)
pussss :)

"citat"


"Den som älskar dig mycket ska få dig att gråta"

vet ärligt talat inte om vad jag tycker om detta citatet.
Man kan gråta glädje tårar, då är detta citatet en självklarhet.
Men man kan även gråta av sorg. För att man faktiskt är ledsen.
Ska vänner få sin bästa vän att gråta för att man har gjort fel mot sin vän?
Bra vänner ska reda ut det, gå vidare. Det får ta tid! Men inte för lång tid.
Men varför får man sin vän att börja gråta från början? Varför tänker man inte ett steg längre?
Tänk: Nu kan jag faktiskt såra en person som jag verkligen älskar.

Och om pojkvännen älskar sin flickvän?
Pojken är otrogen och flickan blir ledsen.
Pojken älskar fortfarande flickan, ska flickan kunna förlåta honom då?

Människor tänker för mycket. Sårar någon dig med flit och ångrar sig så lös det.
Förlåt den.





älskar ledsen älskar fortfarande lös det = starka band = Kärlek

Bild på Emma Nyman. En av världens bästa tejer!


Ben & Jerry GLASS

det gick inga bra bio nu så vi bestämde oss för att dra till klitterbadet ist. och efter gårdagens partaj så behövde jag en ny piercing. jag har lyckats slarva bort alla 4a ploppar på två fester. Vissa lyckas! (Y)
dåligt foto "/


 Väldigt SÖT! Jag lär ha den mycket i sommar så då får du se den ! :)
Vi åt på stantons i falkenberg efter klitterbadet, sen till hemma kväll. Vi hyrde 3 filmer och köpte massa gott, bla ben o jerry glass. Helt okej, men choklad e bättre en jordgubb

Från IGÅÅÅÅÅÅÅÅÅR
 



Funderar på att sova men väntar lite till. Så alla människor kan komma hem från sina fester och logga in på msn och vara lite social med mig.

Imon ska vi börja fixa lite med mitt nya rum. Det ska bli riktigt niiiiice att flytta från ett litet rum till ett större och få vara själv i andra sidan av huset. ME LIKE

 


biosugen

carro:
Gud vad jag e sugen på att gå på bio. Ska gå nu i helgen med syster och mamma! Hoppas att jag kan övertala lillasyster att gå på remember me!
Sen måste jag gå på den med Channing Tatum som kommer komma snart med mamma mia bruden. Den är ett MÅSTE för mig :)

Här är en bild frånTK när jag och Emelie biffar oss! :)


Nu sitter jag o kollar lite på New moon- Twilight :)
dock tkr jag den är väldigt seg.. ettan är sjukt mycket bättre!
Och imon är det Fredag! =D

2 v. kvar!

Denna helgen var inte den bästa helgen. Men får ta igen det om 2 veckor.
PÅSKLOV



Nytagen bild från camen.
Imon blir det första gymbesöket för mig och Emelie iaf. TK. vågar knappt skriva det xd
Men nu gjorde jag det ändå :)

Nu har jag dålig fantasi och kommet inte på ngt mer att skriva..
så byee
 






Were the wild things are?

Mimmi

Vakande kl halv 8 idag. Fan vad jag hatar att jag går upp kl 6 på vardagarna så jag inte kan sova på helgerna för att jag är så van vid att vakna tidigt. Åt frukost och sånt och kom att tänka på filmen jag och Filip såg förra helgen och kom på att Nicko har en kaninmössa, så fick inspiration därifrån. Googla filmen så fattar ni:)  Så tog jag Nicko med mig ut i skogen och fotade henne en stund. Sjukt roligt var det, älskar att fota barn! Framförallt när det bjuder på sig:)
 

Finns även fler bilder på Facebook:)

In och fixa med bilderna på datorn. Sen kom Sara hit, så jag gick ner och var med henne lite. Hon ska ha barn i augusti så jag ska bli moster!:D Fick veta det för några veckor sen, men har inte hunnit prata med alla ännu....

Nu har jag precis bakat vitchokladkladdekaka:) ska låta den svalna och sen mumsa på den tänkte jag:)

Puss!<3


Sjuk... :(

Mimmi


Hade temadag i skolan igår, typ häsotema, ganska kul faktiskt men hade sjukt ont i huvudet. Slutade vid 1 och fäljde Filip till tåget och skulle gå till norra station och vänta på bussen. När jag komet utanför sweet´s and toobaco eller vad det nu heter så känns det som om jag ska spy, så jag halvspringer in på en liten gata och samlar mig för att inte spy. Ringer mamma som säger att hon kommer och hämtar mig så snabbt hon kan då jag inte vågade åka bussen hem. Jag går till lekplatsen vid norra station och sätter mig där. Mår skit till och från, men tillslut kommer mamma. När jag kom hem gick jag direkt och la mig. Sov till kl 7, sen låg jag och läste och somnade igen och sov hela natten.

vaknade idag och kännde mig bra, men när jag hade ätit mådde jag illa igen. Så har bara legat och segat i soffan hela dagen, dock inte spytt som tur är! Känner mig mycket bättre nu med:)

vet inte hur jag mår imorgon men hoppas på att kunna vara med er tjejer, saknar er!<3

Puss<3

Grattis Ludler! :)

Carro

Sitter just nu och skriver ner lite Historia från 1500 talet. Det e väldigt svårt men intressant. Det kommer nog gå bra. Har en vecka på oss från idag. Börjar man nu så lär provet inte bli alltför svårt :)
Idrotts provet idag var verkligen inga problem. pluggade bara lite igår kväll och jag kunde nästan allt. Det tackar jag min förra idrottslärare för! :) 

Det e svin kallt nu, både inne och ute! Elementet är på högsta möjliga men är ändå frusen.. Får väl bli att tända brasan sen :) MYSIGT VÄRRE!



Tänk när man låg där och svettades! :)

Ett stort Grattis till Ludvig Lerbom! 17 år idag.  

 

Hos Jesper :)


Mys

Mimmi


Sitter hos Filip, vi sitter coh väntar på att "were the vild things are" ska bli överladdad till usb-minnet så vi kan kolla på den på tv:en sen. Vi vakande kl 7 idag och kunde inte somna om så jag kommer säkert att somna när vi kollar, men vill faktist se den så får väll hålla mig vaken.

 

puss!<3


Hansson's

Karin Sophia Hansson  &  Carolina Sofia Hansson



Kvällen har gått ut på att ligga o sega framför datan och mobilen. Tvn har stått på men ingen tid har vi ägnat åt den! :D
Upp med tuppen imon o heja på världens bästa klubb Getinge IF. Hahaha iaf moders klubben <3

godnatt people! :)


Ingen Grand ikv.. ;)

Efter många om och men så fick det bli en mys kväll här hemma. Sophia är på väg hem hit nu. Så lär bli myyyys! :) 

 

Random bild på lilla mig! :)


grattis jeppe! (:

Carolina Sofia Hansson





Ikväll blir det antingen mys med Sophia (kanske Emma & Emelie) Om inte så drar vi till Grand i Falkenberg. Vi får se vad vi känner för ikväll :)
Några andra förslag om vad man kan göra ikv? Hör av er! ;) 
ÖPPEN FÖR FÖRSLAG

Fredag idag den 12 Mars. Det är lilla Jesper Mobjers födelsedag :) Grattis ännu en gång till lillPojken!
...

Var bara tvungen att lägga ut dem



Skit gammal bild! :o sjuan kanske?



sjuan kanske




Förra nyårsafton


Måste vart i sexan :o

Döda mig inte Jesper men det är inte varje dag man blir 17 vafan!:)


The dentist

Vaknade alldeles försent idag! Skulle vara hos tandläkaren här i Getinge kl 10.10. Jag vaknade 09:48! Inte bra när man borde stressa mindre.. xd
Fick iaf ta cykeln ner dit och visa upp en underbar sida av mig, en nyvaken Carro. Somnade nästan när dem fällde ner stolen. 
Hatar att somna om när man glömt att sätta om alarmet. Ajja nu löste det sig, brukar ha sån här tur ovanligt ofta. 

Kommit hem nu efter en onödig skoldag, missade samhäll och Engelska så hade bara franska idag. Och där kollade vi film. Sooft dag!
Bestämde mig för att städa mitt rum när jag kom hem till denna röran:



Det ända jag gjorde var att plocka upp kläder och trycka (bokstavligt talat trycka) ner kläderna i byrån. Dags att göra nånting åt att jag inte har plats för mina kläder längre. För vill inte slänga fler kläder nu! Och jag tänker fuck no sluta shoppa! :) 
Så här blev resultatet efter en 10 minuters lång städning.



Borde plugga men har inga böcker så får väl se vad jag hittar på idag. :)
Ingen spinning idag heller och nu blirre pannkakor med massa glass

Hoppas allt är braaaaa med diiiig!! Livet leker för mig! ;)


IMON ÄR DET FREDAG!

Random bild på mig o gumman min men taggad som fan på helg och sommaren närmar sig med små steg.

ha en fortsätt härlig dag! :)


En händelsefull dag

Idag blev det shopping för Carolina Sofia Hansson. :)
Förvånad att det är jag som skriver igen? ;) ... lika bra att du vänjer dig För verkar bara vara jag som är taggad för sånt här trams! :D

Jag köpte iaf först ett par byxor i Halmstad sen så åkte jag till Falkenberg och köpte ett par till & ett linne.
Se bilder nedan.

 



Köpte detta linnet i Falkenberg!! :)



Och även dessa byxorna i Falkenberg.

Bussen hem från Halmstad tog vi halv fyra Med Johan Svensson och company. När jag såg hans skägg stubb blev jag fett arg! xD Nejdå, men jag gillar det inte! :)



Här ser ni lite av hans "vackra" skägg nedanför örat ! x(

Förstår inte varför killar vill ha skägg. Det är inget jag tycker e snyggt i vår ålder iaf. Lite skäggstubb när man är 30 kan vara okej på vissa! :) .. men inte mer än lite skäggstubb tack. Diss åt jultomte skägget! xd
Vi hissar Johan Svensson som är en underbar vän som alltid ställer upp och skriver helt underbara saker till än när man behöver det. 
 


Emelie det finns visst tre smaker av VITAMIN saken, hehe


Köpte

Så ikväll kanske det blir mys i soffan med La Familia! :)


Avslutar detta inlägget med en bild på Coola Johan ! x)
YEAH


Flickor han är en härlig kille. Ett riktigt kap ;)


Harre gott! :)


Fest Fest Fest Fest

Denna helgen som var precis ägnade vi åt fest, fest, fotboll, och en fest till... Iaf jag!:)
Fredag var detChill Fest :) Var först med min lilla ängel Sophia här, sen stack vi alldeles för sent dit. 

 

Har mer bilder men orkar inte lägga upp fler x)

Sen stack vi vidare jag och sophia :) Så det blev en lååång natt.
TUMMEN UPP!

LÖRDAG

Firade vår älskade vän Isabelle med Mat, efterätt, melodifestivalen och massa snack. Den kvällen smsade även min kära vän Viktor mig. Han var på fest och efter ett tag märkte man på smsen att han var väldigt onykter.
Så här skrev han det sista smset:
"Gött mev om  di. Dl utsältecså zla jag ek yögga ipp en tjej"
 Jaa vad tycker du man ska svara på det? Vi kom fram till att han skulle jaga upp en tjej. Goodluck med att jaga upp en brud. x) Tror nt en tjej vill att en kille ska springa runt och bli jagad. haha



Emma Nyman och Emelie Svensson ääääter

SÖNDAG

SÄGER BARA EN SAK FEST!  och härifrån har vi bilder: 




På vägen dit! (y)



HAHA asså jag vet man kanske ser lite trosa "nakenchock" jag vet inte x)
Men YES jag har vita trosor på mig under (fråga mig inte hur jag tänkte) x)
Så det skulle kunna vara trosor. bjuder på troschocken :)

NEGER DAVID



Har ingen aning om vilka de andra folken var "/ Men trevligt att "träffa" er. hehe



Sista bilden! :)

Harre bra. // Carro


SNOWBOARD!

Mimmi


Var på vallåsen och åkte snowboard med FIlip idag. Sjukt jävla roligt. FRöst trodde jag verkligen inte att jag skulle kunna lära mig det, men sen gick det skit bra. dock trillade jag några gånger och slog i rumpan och knäna, så har feteblåmärken på knäna iaf, men men jag hade as kul. Gick faktist bättre än när jag skulle lära mig åka skidorxd dock fanns det ju inga när som skulle rädda mig denna gången.

När vi kom hem blev det mat och sen har vi kollade på luftslottet som sprängdes, tyckte inte allas den var bra, skit seg bara.. men men

Nu blir det nog snart sängen faktiskt, har inte sovit mycket i natt och gick upp klockan 7 så:)


puss!<3

När man var liten...

Mimmi


Var precis och hämtade Nina för hon hade vart på disco. Fick vänta en stund på henne och då stod jag och tittade på de små barnen och kände verkligen att jag ville vara liten igen. Stod och tänkte på alla gånger när man själv var så liten och tyckte att man var sååå häftig i sina snyggaste kläder. Man kände sig så cool när man kände de "stora" barnen som hade discot. Man sprang bara runt och hade as kul. Tänk när det verkligen var så lätt att ha roligt. Ibland saknar jag verkligen att vara liten och bara vara. Inte behöva bry sig så mycket om allting..

Aja nu sitter jag iaf hemma och tråkar. Imorn ska jag sova länge och sen ska vi fira Issa!:D haha säger grattis imon:)
På söndag ska jag upp tidigt för att ta 9 tåget till Båstad och sen ska jag och Filip åka snowboard, haha får de hur det kommer gå! sen sover jag där, gött att vara ledig på måndag med!

Puss på er<3

HolaBandola

En BRUD som inte vill plugga bestämde sig för att skriva ett blogg inlägg istället! :)
Så här kommer lite fakta om denna lilla tösen på denna knasiga bilden.
Hon lekte lite med sin Cam och bestämde sig för att lägga ut denna konstiga bilden.



Idag fick jag reda på att vår praktikant gav mig VG på min svenska uppsats som vi skrev för några veckor sedan.
Jag skrev om kärlek. Om en tjej som tröttnat på livet med sin pojkvän, var otrogen... blablbabalbla det slutade iaf med att hon gick tillbax till sin pojkvän! :)
En till rolig sak som hände i skolan var att när vi kom till ArenaHallen (gymnastiksalen) Så hade Ulf (vår idrottslärare) börjat sätta upp sargen. OH YES Bandy idag! :D Självklart ville jag vara målvakt!! vi förlorade -.- Men det e bara för Koskela spelar Hockey! xD.. vi som trodde det skulle bli fys! hehe
Nästa vecka blir det en till bollsport. Håll tummarna för fotboll! :D

Matte prov på Fredag..

Skolan var inte efterlängtad kan jag säg.. xd USH
puss på er

 


MIN MOBIL!

Mimmi

Tappade min mobil på bussen idag. Gick av bussen och så skulle jag kolla mobilen så hittade jag inte den. jag vänder mig om för att stanna bussen och då trillar jag i en jävla snöhög och bussen kör iväg. Då fick jag lätt panik, men så kom 10 bussen och jag gick på den och frågade om inte busschauffören kunde anropa 330 bussen, men han fick inte tag i den. Susanna var snäll och försökte ringa min mobil och se om någon svarade, men det gjorde ingen. Jag kom till österskans och där fick jag gå av för busschauffören kunde inte göra mer. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få tillbaka min mobil, men jag gick in till tanten på österskans för att fråga henne vad jag skulle göra. Då anropade hon bussen och fick tag i honom, och han hade hittat min mobil! Men tyvärr kunde han inte komma med den på en gång så jag får hämta den på österskans efter skolan, men fyfan vilken tur jag hade att ingen tog den!

Sen glömde jag även mitt lösenord till datorn så har fårr springa runt på hela skolan för att leta efter PC-Glenn, så ha kunde hjälpa mig. Tog baara typ en 30 min att hitta honom, kul. Verkligen inte min dag idag, men men...

Puss på er!<3

RSS 2.0