Okej kanske inte så....

Okej jag erkänner, fattar fortfarande inte hur man ska få text i samma inlägg som bilden :P Men nu vet jag i alla fall hur man laddar upp bilder och det är ju ett steg på vägen:p


TRE INLÄGG PÅ EN DAG! SLÅ DET! =D

Issa=teknisk


Fredag!

Hej!

Fredag idag och det är riktigt skönt. Idag var det kulturdag i skolan. Ganska onödig dag enligt mig men skönt att slippa lektioner och det var kul att se Carro och Emelie dansa! Dom var riktigt duktiga men jag börjar bli lite nervös för min dansdebut nu, haha :P.

För er som är intresserade så vann vi vår första seriematch igår vilket betyder att vi ligger trea i serien! :) Det var en riktigt lång dag då jag åkte hemifrån kl 7 och kom hem kl 22. Jag satt på bänken det mesta av tiden så det blev en lång dag för de tjugo minuter jag spelade, haha. Men som tur var hade jag roliga kamrater på bänken. =D haha

Ikväll kommer Carolina med familj hit och sen blir det fest.

// Isabelle

Hemmakväll

Hej allihopa!

Jag märkte att det börjar bli lite glest mellan inläggen så jag tänkte att jag får ta saken i egna händer! Jag har ju ändå lite att ta igen. ;)

Idag är jag ledig från allt vad fotboll heter. I alla fall ikväll eftersom vi inte har någon träning. På torsdag är det dags för match mot Kornhult/Hishult och vi ska ha revansch! Hoppas verkligen att jag får spela! Eftersom jag är ledig idag tänkte jag vara lika duktig som Jenny och fixa mitt idrottsmedicinprojekt. Eller jag ändrar mig för jag kan nog inte bli lika duktig som Jenny som gjorde färdigt det på en dag. Det är riktigt bra jobbat alltså!

Skolan idag bestod av utvecklingssamtal, fotboll, matteprov och ledarskap. Utvecklingssamtalet gick bra och handlade mest om våra mattelektioner, tro det eller ej. Fotbollen gick skit och jag skämde ut mig ganska mycket men som jag brukar säga, man kan inte vara bäst på allt. :P Matteprovet gick nog ganska bra om jag får säga det själv och ledarskapen gick snabbt. Det var en ganska slapp dag faktiskt.

Nej, nu är det dags att ta tag i idrottsmedicinen!

//Isabelle


Lördag

Mimmi

Lördag idag då och inte har man gjort mycket. Sov länge vilket var behövligt, Åt frukost och sen tog jag med mig laptopen upp på rummet ch skrev en jävla massa svenska. Nästan klar, as nice!:D
Efter det har jag mest gått emellan datorn och tv:en hela dagen. Var även ute och gick en runda i Harplinge precis. Skönt var det, men känndes konstigt att se allt som har förändrats, har verkligen inte varit här och varit i "samhället" på mycket mycket länge...
Aja skönt att bara gå och tänka en stund. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Verkar inte direkt hända så mycket ikväll så det blir att vara hemma och ta det lugnt.


Puss!<3

Påsk:)!

Mimmi


Sitter hemma hos Filip. Har precis vart ute och cyklat:) hahah Filip visade ruint lite typ, har inte sätt något av var han bor typ innan så:) Fast innan vi cyklade var vi ute och letade påskägg:) haha Kände oss som 3 åringar där vi gick i trädgården och letade, men lite kul ändå(A) Godis är ju alltid gott (Y):)

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men något ,mys blir det nog:)


Puss!<3

Meliss & Emma

i onsdags efter jag hade tränat kom Meliss med mig hem, vi bakade och kollade på honey. Vi hade det jätte mysigt:).

Dagen efter skulle mamma köra oss in till klitterbadet tidigt på morgonen, vi simmade och bastade. Efter det gick vi till strandbaden (hotellet i falkenberg) vi skulle dit och äta hotell frukost:P.

Det var Meliss present från mig, och det blev lyckat och vi hade väldigt roligt:).

tack mycket prat och skratt<3

RSS 2.0