eskilscup

Idag är det fredag morgon, klockan är nu 07:30 och jag vaknade för en timme sen. Mamma, Pappa, Emma och Tess åkte då  iväg till Helsingborg. 09:00 går min skjuts dit. Jag vaknade med en enorm bränna i halsen, så är nog inte det bästa för mig att spela fotboll denna helgen för min hälsa. Men vad ska man göra,
Jag har inte ens packat klart ännu, så det ska jag göra nu.
Hade lite problem med att somna igår pga min hals och massa tankar. Men jag måste lyckats somna tillslut ändå ;)

Hoppas ni får en trevlig helg, fast inte för kul,för då blir vi avundsjuka! ;D
IM GOING TO MISS YOU GUYS!
 önska oss lycka till & ha en trevlig helg =)
Mobilerna har vi självklart med oss allihop så bara smsa på!

Eskilscupen here we comes! :))
..back sunday ;)

EMELIE !

Måste bara säga, innan jag går och lägger mig, att jag funderar på att göra av med mitt blonderade hår.

Vad sägs om denna färgen?
 


Godnatt :)

Tänkte skriva ett snabbt inlägg nu innan jag måste gå och lägga mig. Måste upp tidigt imorgon ju. Kommer ju inte komma några nya inlägg på hela helgen, men kom ihåg att titta till bloggen på söndag när vi kommer hem! :)

På lördag är det även ett helt år sedan vårt lag åkte till Ungern, helt sjukt vad tiden går fort. Men det är verkligen en upplevelse som man aldrig kommer att glömma :)

Ha det bäst alla! Så hörs vi på söndag igen :)

/ Emelie


packaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar -.-

Packar inför cupen imorgon. Kommer säkert bli kul när vi är där, men jag ser inte fram emot det.
Blir tokig på att packa, så jävla tråkigt! Men snart klar :)
 / Emelie

packa, packa och åter packa-.-



Idag har jag bara packat och packat hela dagen för vårat lag ska åka på Eskilscupen imorgon. Både posetivt inställd och negativt men det går säkert bra:) 
Men packa e sviiiiiiiiiiiin tråkigt!!! Men är klar nu typ, bara lite små saker som jag inte kan stoppa in väskorna förrän imorgon innan  vi åker:)!

Jag måste bara säga hur jävla glad jag är att ha er tjejer! Tack för att ni alltid finns där, är så skönt att veta! älskar er!<333


puss på´t!<3

solen kmr och går..

Idag vaknade jag kanske lite för sent, solen var perfekt att steka i när jag vaknade. Så jag sprang upp, fixade med lite saker och la mig i min efterlängtade solstol!  =D
Men när jag legat där i kanske 10 minuter kom det moln efter moln efter moln. Ibland kikar solen fram. Men det inte lönt att ligga där och vänta jätte länge och f¨å sol på sig i några sekunder. Lite synd för jag har lite vita delar på kroppen som behövs fixas till ;(
Igår varre trevligt, stack från Hanna ganska tidigt så missade en hel del.
 
När jag kom hem satt jag mest och segade, framför datan ofc =)
Kollade en massa på youtube och snackade msn :)) Lite folk va inne iaf. Är inne i en A walk to remember fas just nu. lovelovelovelove. Har ni inte sätt den filmen?!  SE DEN! seg sorlig fin bäst, den har allt :)) haha

kolla den här länken, det e slutet på A walk to remember :).. fast om du inte sätt den så avslöjas ju slutet x)
http://www.youtube.com/watch?v=fue90hLlj3U&NR=1


Ikväll är det fotbolls träning och det blir match mot laget under oss. Nu ska vi krossa dem ! ^ x)

Haha tror tvr att dem kommer krossa oss, för vårt lag taggar aldrig till mot 95/96orna


hemma hos emelie

igår fest hemma hos hanna, sen sov hos slem;) vaknade typ för en timme sen, så har ätit och ska snart åka med emelie som ska ta en spruta:). sen blir det kanske hem eller är jag kvar här ett tag till.

älskar er<3333

/Emma Nyman


the DAY

av emelie

Trevlig dag idag. Började med att jag och Mimmi stack in till stan på eftermiddagen för att gå och käka på Hello med Björn och Martin. Sen åkte vi hem en stund och sen gick vi till fest hos Hanna. Orkar inte skriva så mycket mer, är sjukt trött :)


Äntligen SEGER!

av Emelie

Stack in till stan med Emma runt 17. Gick runt i affärer och sen gick vi och käkade på Expresso House. Sen träffade vi Björn och Martin och gick med dem på HBK-MFF matchen där självklart MFF vann med 0-3! wiihoo!

Efter att vi suttit en timme på Stora torg och kollat på när polisen jagade en massa så tog vi bussen till Haverdal. Vi gick hem och åt hos Martin och sen gick vi till en sommargäst som hade fest. Var där in några timmar, sen blev vi utslängda och som vanligt så gick alla till Hemköp. Aja, trevligt kväll :)

liseberg

Igår fyllade min mamma år. Hon ville inte fira det med släkt och kalas. Och det gör verkligen inte mig ngt!! Så när hon sa att vi skulle åka till Liseberg blev jag glad glad glad glad. Så igår va vi där och åkte massa. Jag vann även en Geisha. På första brickan jag spelar så vinner jag. Det e niice! =D


Sen när jag kom hem igår kollade jag på en skräckis som Jenny nästan tvingat mig att se,  x) Så jag såg den.. ensam.. Den va väl helt okej, bättre en alla andra skräckisar +att han som spelar Volchok från The OC.. alltså den här killen:

Emma älsklings Nyman kanske borde låna denna också, för hon avgudar/avgudade vrkligen honom ;)
Idag har jag målat i en timma och satt ihop en stol. Det toh fan 45 minuter att sätta ihop den jävla stolen x) status.. xD
Ikväll träningen sen kanske att jag följer med på mötet efteråt. Berors på om jag ska passa Max och Ellen =)
Vi får la se hur det blir..

Grattis Monkeyboy ;)

Viktor Bengtsson 16 år!


Grattis Monkeybooy :)<3

Emelie och Jennys kväll

Kom typ precis hem från Dern. Vi kollade på Hairspray och var ute och gick, mysigt värre :)
När vi skulle åka bussen hem 23.30 märkte vi att det inte alls gick någon buss då för sista bussen gick 22.11. FAIL! Jenny kan inte kolla buss tidstabeller asså. Så vi fick ringa till Jennys bror så han fick hämta oss istället.


Dern och Dansken

av Emelie


Nu sticker jag och Jenny till Simon D för att träffa han och Dansken. Hoppas på en kul kväll :)
Adios!

Cheyenne :)

av Emelie

Har precis kommit hem från stallet nu. Red en runda tillsammans med Frida och Emma. Väldigt härligt och kul att äntligen kunna rida igen, har inte ridit på nästan 2 månader! :O



 Måste även tillägga att jag saknar Spiris, tomt utan honom :(

Haverdal as usal



Igår kväll var man i Haverdal som  vanligt, skulle vart strand fest med det blåste för mycket för att vara på stranden så alla drog till Margits kiosk istället. Satt där en stund och sen åkte jag och Emelie runt i Haverdal för att leta fest typ men vi kollade mest på husen:)
Träffade Oscar och Emil på vägen, haha Gulliga som faen!xD
 
Vid typ 11 åkte jag och Emelie hem till henne och satt vid datorn till typ 4, och sen låg vi och snackade till typ 5 innan vi somnadexD

Och idag har det inte hänt så mkt ännu;)


puss på´t



kvällen på tylösand

Jag och Carro bestämde oss för att sticka till en fest i Tylösand igår. Klockan var typ halv 8 och bussen in till stan skulle gå vid typ halv nio. Först var det lite krångel med vilken buss vi skulle åka så vi fick fråga på bussen jätte många gånger xd. När vi sen fattade vilken buss åka och stod och väntade på bussen ut till Tylösand träffade vi Lisa som också skulle dit:). När vi hade åkt en bit träffade vi Calle och några andra stockholmare;) Dem skulle också dit xd.

När vi sen kom till festen var typ ganksa många fulla, men det började bra och det var kul den stunden vi var där:) Men sen hände en massa skit, folk började slåss och måste bara säga att jag är så sjuk trött på alla som ska slåss hela tiden jag HATAR verkligen sånt.

Jag och Carro stack sen från festen ville inte vara där om polisen skulle komma, så vi gick en runda.  Efter ett tag gick vi tillbaka och då var allt folk där ute så gick dit och snackade med dem. 

Sen ringde vi min pappa så kom han och hämtade oss, och det var lite problem hur han skulle hitta oss men ja det var faktiskt nästan lite kul xd.

Så om man säger så här var kvällen kul i början och i slutet, ;) sen hände en helt sjuk grej fast det skriver jag inte här ;)
:)

Älskar er<3333

/Emma Nyman

SimonEmelieMimmi-night :)

av Emelie


Jag och Mimmi hade ingen aning om vad vi skulle göra igår kväll. De flesta av våra kompisar skulle till Tylösand, men det var inte vi särskilt sugna på. Så vi bestämde oss för att ta moppen till Haverdal och träffa Simon. Åkte hem till honom och hade mysigt hela kvällen. Som vanligt fick Simon välja film (vi har aldrig nått att säga till om) så det blev Van Wilder och den sög. Sen låg vi bara och snackade en massa. Och brottades såklart:)
 


Skabbig bild, men aja :)


Är vi inte lika? :D (sjukt läskiga ögon :O)



Första (och antagligen sista) egobilden på Simon ever :)

Gårkväll och Gekåås:)

av Mimmi

Igår åkte jag och Emelie och chillade hos sommarmänniskorna Martin och Björn. MASSA prat blev det,:) kul kul:)
kom hem vid halv 4 typ och så låg jag och Emelie och pratade typ en timme til innan vi somandexD

Sen idag gick vi upp vid 8 för att ta bussen vid halv 10 först till Falkenberg, för att sen byta buss och åka till Ullared för att gå på Gekås med Carro och Emma:)
Blev 260 kronor fattigare men några saker rikare x



Carros och Emmas korgar


Emma betalar


Nu sitter jag hos Emelie och vi ska snart dra till Haverdal och chilla på Margitsx)

Puss på't<3

hemmakväll

Tjoo hemma..ikv igen. Va faktiskt inte mening. Tänkte åka till haverdal.Har vart taggad att sticka dit hela dagen. Men Jenny körde in vid mimmi, det e en läskig grusväg.. och ofta man kör där liksom i mörker.. nää.. Ajja jag väntade på jenny o julia utanför Emma.. länge... men sen blev jag orolig så jag körde tbx och letade.. körde sakta och ringde o smsa.. inget svar... När jag tillslut kom fram till jespers hus ringde jag igen. Hon svarade och jag hörde folk i bakrunden. Så hon hade kört ett annat håll.. I och med jag hade letat i ungefär 20 minuter orkade jag inte köra till Haverdal själv. Så jag körde hem. Mamma blev glad iaf xD .. Ajja ni har säkert jätte kul där.. jag har det segt här hemma iaf. Men orkar inte köra mer moppe ikv. Blir att kolla på OC med my little sister ist. ;)
Va i stan idag som emelie sa. Jag köpte en bh-tre trosor-ett par svarta shorts- en skjorta och en piercing till naveln :)) och jag jenny och julia såg även på  "the proposol" .. den e värd att se!! lätt.. SE DEN!! 

Kollade på bilderna från Club Experience. Hittade denna sexiiga bilden  x)

gå in och kolla på resten av bilderna, man måste dock va medlem ;)

BB :)

av Emelie

Var i stan precis med Carro. Hon shoppade en massa, själv köpte jag ingenting :O
Satt och käkade på Hello också och sen kom Jenny och Julia :)
Sen skulle dom kolla på bio, The Proposal, som jag redan sett, så jag åkte hem.
Blir att sticka till Haverdal ikväll igen och träffa trevligt folk:)

VET NI VEM JAG OCH CARRO SÅG I STAN ?

- jo, Björn Borg. Status (H) hahah



klipp klipp

av Mimmi

Igår var man ju i haverdal då, haha kul som fan hade jag xD Gav igen lite på dej Emelie:)xD
Kom hem vid 3 ngn gång och somnade ganska snabbtxD
imorse vaknade jag vid 10, lite ont i huvet hade jag men det gick över när jag hade ätit frukost:)
Sen åkte jag och 4 av mina syskon och klippte oss:) syns inte så mkt, toppade mig typ bara, men får se hur det ser ut när jag har plattat det:)

puss på't:)<3

stressig kväll

av Emelie

Shit asså. Träningen igår. Vad ska man säga? Haha SÅ TRÖTT JAG BLEV! Helt sjukt, kände verkligen att jag inte hade tränat på 1 ½ månad.

Efter träningen stressade jag som fan för att hinna till Jenny en stund och träffa Emma, Carro och Julia, och Jenny då såklart. Var meningen att jag skulle köra och hämta Mimmi klockan 10 men jag ville stanna lite längre hos Jenny så jag hämtade Mimmi kvart i 11 i stället och hon var en aning sur på mig (a) haha hon hade fått stå och vänta på vägen till Steninge i 45 minuter xD

Hon och jag åkte till Haverdal där det var fest hos Martin. Där var ganska mycket folk som man aldrig träffat innan och det är ju alltid trevligt, även om jag hade riktigt tråkigt vissa stunder x) Men men, får skylla mig själv :)


naat haaaarpan ikv!! (elr haverdal)

carro

tjoooo här ligger jag helt emo imin säng ^^  xd Nej menkom precis hem frånjenny... och när jag precis kommit hem så säger dem att dem ska till moberg!!  WTF !! xD
Aja pallar inte ändå xd MEn jag som ville till harplinge xd Stor fest i haverdal hörde jag också... xd
Det e bara jag och emma som e emo ikv. ´För hon ligger antagligen och kollar  oc.. xd

puss o gynatt..

en liten moppe tur

Carro:
Igår va man då hemma, missade västerhagen..hörde att det va skoj :))
Ikv kanske det blir mys hos Jennsa :) .. efter träningen då -.-
haha ingen verkar se fram emot detta  xd

Idag vaknade jag vid 11 typ, det blev att kolla ¨på tv.Sen bestämde jag mig för att ta en liten moppe tur. Den blev ganska lång men ganska skönt att bara åka runt. Och kul.. på vissa ställen har jag aldrig vart innan tror jag.  :)
Ville egentligen till stan, som mimmi och emelie hade åkt till läste jag -.- Men det kanske blir att åka till Gbg imon med syrran ist  :)Annars får de bli Hamlstad imon elr ngt.

byebye  ;)

Punka

av Emelie och Mimmi

Vi åkte in en snabbis till stan. Gick lite i affärer och sen satte vi oss på Stora torg och drack cola och käkade kexchoklad, mums :D

När vi satt på bussen hem och var utanför Kvibille smällde det som fan under där vi satt. Vi blev jätte rädda och sen kollade bakåt och såg hur det rök. Bussen hade fått punktering (Y)
Så Emelies mamma fick komma och hämta oss istället :)




Första träningen ikväll på en månad. *Suck*. Orkar inte, men hoppas att det blir kul ändå :)

Västerhagen!

Har tyvärr inga bilder från igår men kul hade vi! :)
Först åkte jag  och Emma hem till Simon och kollade när de lanade, gud vilka nördar -.- Sen gick vi  till Västerhagen och på vägen träffade vi Viktor (Apan) som stod och väntade på oss. Måste bara påpeka att trots att medelåldern är typ 30-40 nått så är där faktist många i vår ålder också som är där, så ha inga fördomar nu! Vi hade as kul och måste säga att Viktor är väldigt bra på att dansa bugg :)

Lite över 11 kom Erik, Fabian och Calle. Sen efter en stund kom även Emil, Oscar och Ludde som hade kunnat slita sig från sina datorer hos Simon. Vi satt och snackade lite och så, och Fabian hann faktist dansa en låt också, sen cyklade vi till ett hus vid Ludde som hade fest. Fast den var typ slut när vi kom så jag, Emma och Ludde gick hem till Simon igen, sen åkte vi hem :)

Hubbur och Villur :D<3

Av Mimmi

vaknade halv 2 idag, fan jag tror att Daniel har smittat mig med sovbaciller lr ngt!
Gick ner och ut och såg att mina småkusiner var hos oss. Åt lite mat och sen fick jag lille Hubbe i Knät och har haft honom i knät fram tills nu typ:) Hur söt som helst! älskar bebisar!<3


Hubbe och Ville som nyfödda typ:)

Aha ikväll blir det nog haverdal iaf:)
Puss på´t<3

emmas goda paj xd

fundera starkt på att gå och göra en plåbärspaj, och sen hoppas jag på att pappa och jag ska övningsköra:)

ikv fundera jag på att dra till västerhagen xd, synd bara att inte du kan carro. 

älskar er<3333

/Emma Nyman


:@

cp kuk fitta bög helvete ah ah ah ah ah ah!!!!


... Städat idag då. fråga mig inte vf men det va vad pappa ville :s ... seriöst vafan e detta för sommarlov!!! MENSAR SÖNDER HÄR!!!! .. inte bokstavligt talat då ofc..

Ikv blirre antagligen ingen västerhagen för mig, det blir att sitta hemma o glo...
Ajja vi hörs kanske..


/carro

muffin maker :D

Håller på att baka muffins nu. Mums! Fast känner mig en aning fet efter all smet! haha :)

Funderar på att gå och lägga mig och kolla på Morden i Midsomer, var fan mer än en vecka sen sist :O

pussciao
/emelie


Åhhh vi älskar MALMÖ FF!



I bilen på väg ner till Malmö :)


Gick först på Entré som är ett shoppingcenter/Galleria i Malmö
Köpte klänningen och  linnet på bilden :)




Sen åkte vi ut till Swedbank Stadion och kollade MFF mot HBK
Seg match, slutade 0-0. Fast MFF var värda att vinna! :(
(Bilden är från uppvärmingen, därför det inte är så mkt folk xD)

pappas skjorta

av carro

Guuuuuuuuud vad det regnar -.- och vi som ska köra moppe  xD
Ajja det får bli regnkläder på asså .. Min älsklings vovve e sjukt rädd han ligger här under skrivbordet och gnäller. fy vad söt!! Älskar verkligen dej Rocky!!
Måste bara säga att medans jag sitter här inne i värmen så tränar min pappa och lillasyster fotboll, och mamma cyklade ner till steninge för att bada xd owned! =D

Igår hade jag emelie mimmi och emma ett helt hus för oss själva, men vi segade bara.. ganska tråkigt hade jag faktiskt (a) tills vi satte på en film.. men det roligaste va full frys. jag satt uppe till typ 04:30 och tittade på det xd
Trodde verkligen inte det var så kul ^^ Men det va det :D

Vi stack ganska tidigt imorse från huset, vet inte varför men vi bara gjorde det xd
När jag kom hem satt jag mest vid datan typ. Eller jag testade massa kläder och duschade också (y) xd
Jag testade bland annat pappas skjorta xD   
Sen kom mamma hem och typ mensa sönder :s.. så då gick jag och la mig. Somnade, as skönt tills pappa väckte mig...
Nu e jag här och väntar på att Jennsa Mensa och Julia ska käka så vi kan åka till Haverdal i piss regnet xD Ajja ..



Pappas snygga skjorta ;)

The DAY is HERE!

 Idag är jag sjukt TAGGAD!

Drar ner till Malmö med mamma och pappa för att kolla när MFF krossar HBK :D 
 


Natti Natti :)

Just nu sitter jag (Emelie),Mimmi, Carro och Emma i Emmas systers hus. Har varit här hela kvällen och haft mysigt. Innan lagade vi mat. Det blev kycklingfilé, potatis och bearnaisesås,som vanligt :)
Sen kollade vi på "Coyote Ugly", fast Emma klarade inte av att hålla sig vaken hela filmen x)) Hon ligger fortfarande och sover, så söööt :)

Tror att vi andra också ska sova snart faktist. Godnatt!

Jaghatarattkommapårubriker!

Idag har jag lyckats tjäna 250 kr på att panta burkar och klippa gräset. :D

Nu ska jag göra vid mig lite och sånt och sen ska vi tjejer sticka till Emmas systers hus och sova där! Mysigt värre :)

// Emelie

Emelies kväll



Bio med mamma :)

bröllop

idag skulle jag och mamma servera på ett bröllop, vi började mad att fixa med all mat och dricka;), vi var där klockan halv tre och kom hem typ halv 11 så är ganska trött nu, men det var roligt och jobbigt:). vigslen var i deras trädgård. när vi skulle hem fick jag 400 kronor så nu är man lite rikare xd.

nu ska jag kollar o.c innan jag somnar;)
:)

älskar er<3333

förresten till er tjejer ni kan väl sms om ni vill sova över i huset imorgon.

/Emma Nyman


Club Experience!

av Emelie

Kvällen började med att Jag och Mimmi fixade oss och sen kom även Emma och Carro en stund innan vi skulle sticka till Hanna och förfesta.




Vi hann inte vara hos Hanna så länge för vi skulle ta bussen in till stan. Vi var typ 20 pers som åkte från Hanna sen hoppade minst 10 stycken andra på senare, så bussen var fylld med ungdomar och EN tant x) haha hon såg inte så glad ut när alla i bussen satt och sjöng.

När vi kom in till stan så märkte jag att jag hade fått skoskav så jag tänkte gå och ta ut pengar och sen gå och köpa plåster, men dum som jag är hade jag glömt mitt kort hemma. Men Mimmi "räddaren i nöden" hade som tur var kontanter så det räckte till plåster.

Sen gick vi till bussen som vi skulle åka med ut till Folkparken och när vi kom dit var där 2 personer som stod där! Vi hade åkt tidigare från Hanna för att vi tänkte att vi skulle slippa stå i så lång kö. Men vi trodde att där i alla fall skulle vara kanske 50 pers framför x). 

Med tanke på att vi kom in först tog det ganska lång tid innan det blev mycket folk där inne, men när det tillslut gjorde det var det kul :) Måste bara säga att DJ:n var ett stort minus.

När det var slut gick jag och Mimmi in till stan och satte oss på McDonalds för att vi var så trötta i benen. Vi satt där i nästan en timme och fy fan vad tråkigt det var! Vi var både trötta och hungriga men vi hade ju inga pengar kvar så vi kunde inte köpa nått att äta heller. Fy fan. Sen precis innan vi skulle gå kom nån engelsk pervo gubbe och börja snacka med oss x) Som tur var vi tvugna att gå så vi slapp han! x) När vi gick mot bussen träffade vi på en massa konstiga människor, men det var bara kul! haha x)

Tack Pappii <3


Min nu, alltså Emelies :D

Dagen:)

Av Mimmi


Idag var det upp tidigt för att åka och jobba igen! Blev mycket målat den här gången:)!
God mat och efterrätt som alltid:D
Sen hem och duscha och när man kommer ut ur duschen kommer först min ena moster och mina kusiner, och sen kommer min andra moster med mina små kusiner! dom är bara 3 månader lr ngt sånt! skit små och skit söta!<3
Massa fika och gott för vi firar Ninas födelsedag:)

haha måste bara säga en sakxD
Jag och min lillasyster Fanny stog och pratade om att hon har höjdskräck, och då sa jag:
åh stackars dej, du kommer aldrig få känna känslan när man har åkt höjdskräcken! det är typ orgasm!
sen vänder sig fanny bort och jag doppar min hand i färgburken, fråga inte varför, och sen säger jag:
fan vad skön känsla eg, man känner hur det rinner men man har ingenting på sig!
xD
hon trodde att jag pratade om orgasmxd
haha kul var det iaf:DxD

ajja puss på´t<3


natt..

av carro:

Tjooo Nu e klockan 02:30 och jag sover fortf inte! :s
Emma,emelie, issa jenny och mimmi stack från mig runt 00:00. Sen va jag i säng halv ett ungefär... nu har det nästan gått två timmar och jag har inte lyckats somna.. och min pappa tycker att han har sömn problem :s
Men ajja jag somnar väl så småningom :)
Treevligt att äntligen bara vi tjejer fick umgås, senaste gången va på Emmas födelsedag!! :O ILLA!!!
Vi skrev på ett Emmagjort kontrakt där de stod att vi ALDRIG ska börja röka/ ta droger/ bli hora/ bli emo ..sen har jag glömt . ;O Fast vi kom ju inte på vad som skulle hända med den som bröt de XD
Imon ..nej idag ska jag emelie jenny issa david och dansken kolla på harrypotter! =)

LÄNGTAR ffs!  :D


pöss & gynatt <3

Haverdal - FAIL! xD

av Carro/Issa

TJOO Anton Bolmstedt iaf som är stamkund på våran blogg! haha =)
Nu sitter jag och Isabelle och dricker varm chocklad. Kom nästan precis hem från en ganska så misslyckad kväll i Haverdal "/
Vi hade bara tänkt att vara i Haverdal en liten stund och spana in en fest, som blev FAIL! Men förstår henne, det kom jävligt många, och hur många kände hon liksom :s
Vi stack iaf till Västerhagen sen, vi hade hoppats på att dem hade slutat ta betalt men neeeeeeeeeeej. Vi lyckades muta oss in 1500 kr billigare. Men ingen hade pengar med sig så det blev också FAIL!! xD
Sen stack vi till stranden... det va tråkigt, och vi va trötta. På hemvägen mötte vi David, Marcus, Moberg och Robin. David ville verkligen inte att vi skulle sticka. Men de gjorde vi ändå... (a)

Imon blirre att gå upp tidigt för min och kanske Emelies del iallfall. Jag måste in till stan och lämna pengarna för biljetterna som jag sålt slut på! Sen blirre förhoppningsvis stranden! ..berors på vädret. och isåfall ska doddin ta oss ut på äventyr!!! VATTENSKIDOR!!  =D

slut

ute och åt

först var ja på på stranden som eme sa, det var väldigt mysigt;).

när jag kom hem åt gick jag och la mig och sov, och sedan vi 8 skulle vi åka till steninge för vi skulle äta där med familjen och släkten det vra gott och mysigt:). nu ska jag snart kolla på o.c;)

:)

älskar er<3333

/Emma Nyman

Straaaaaaaaaaaaaanden

av Emelie

Var på stranden idag med Emma och Carro. Sjukt skönt att bara ligga och steka!

Ikväll blir det att åka till Haverdal igen och träffa lite folk, alltid trevligt :)


Shit, detta blev ju väldigt långt inlägg:O haha men men :)


Emelie och Carros kväll

Vid 5 åkte jag och Carro in till stan för att sälja några Club Experience biljetter till några. När vi kom hem igen bestämde vi oss för att köra en runda. Hade ändå inget annat att göra x)

Så vi åkte först till Mimmi för att hämta pengar som hon var skyldig oss och sen åkte vi till Haverdal och satte oss vid Margit's för att vänta på Fabian för han skulle komma och köpa sin biljett. Vi satt där mer än en timme innan han kom, sega människa -.- xD Sen körde vi till Båtabacken där bland annat Erik var. Så köpte några av hans kompisar också biljetter så nu är alla sålda, Grattis Carro! ;D haha

Sen bestämde vi oss för att köra hem för att vi frös så jävla mycket, men när vi körde förbi Harplinge stannade vi för att snacka lite med Marcus. Men det råkade bli att vi stannade där i 2 timmar x) Svinkallt sen när vi skulle köra hem. Så jag och Carro fick lösa det genom att sitta på ett jätte sexigt sätt (not) på moppen för att värma varandra x)

pussss


Jag ska måla hela världen lilla Mamma (8)

Av Mimmi


Blev väckt klockan halv 8 idag, skulle till farmor och farfar och jobba lite igen. Började med att röja av lite så jag kunde måla klart i källaren, trodde att jag skulle lyckas med att inte spilla på mig, men när jag nästan var färdig så lyckad jag dra armen mot väggenxD
När källaren var klar gick jag upp och pusslade lite på farfars pussel, för jag kunde inte göra ngt ute innan vi skulle äta.
Åt mat och fick såklart efterrätt!:D älskar att vara hos Farmor och Farfar ibland:D
 
Sen gick jag ut och skrapade en hel garage vägg! När jag nästan var färdig så kommer pappa, och vi fikar lite. Sen går pappa ut och kollar på väggen så ba: asså den är ganska dålig vi borde kanske byta alla brädor!
Kuuuuul när jag har stått och skrapat den i typ 1 ½ timme!
Men han ångrade sig sen och sa att det nog inte var så farligt!

Jaha sen åkte man hem och duschade och nu sitter man här och har det allmännt tråk.!


 ajja puss på´t

stan with the familj;)

idag väckte syrran mig för hon hade tagit med sig frukost för vi trodde att mamma och pappa hade bröllops dag, men det var visst inte fören nästa månad, ops;). noll koll visst xd. men det var i alla fall gott:). sen åkte vill till stan jag, mamma och mina syrror:) det var nice men dem var lite sura på mig för jag ville typ prova allt hela tiden xd. jag köpte ett linne en bh och en sak till håret typ:) ( kan inte lägga in någon bild på det för har ju lämnan in min kamra igen:/)

när vi kom hem åt vi och sen sova jag lite, sen har jag inte gjort så mycket, ska snart gå ut till stallet och sen ska jag nog ut och gå:) ikv blir det en ganska lugn kväll tror jag;)
:)

älskar er<3333


/Emma Nyman

Haverdal as usual

av Emelie


Igår kväll åkte jag, Carro och Mimmi till Haverdal. Först åkte vi till stranden och träffade lite folk. Sen drog alla upp till Skallen. När sen David, Jenny och några typ stockholmare kom drog vi ner till stranden igen, och när vi kom dit väntade vi på Emma och sen när hon kom bestämde vi oss för att sticka till skolan x) Så är det alltid, vi kan aldrig bestämma vart vi ska vara x)  

Det var faktist ganska kul när vi satt vid skolan (jag vet, extremt tattigt,men så är det att bo utanför Halmstad). Eller kul och kul, men trevligt i alla fall. Satt och snackade en massa :)

Nu ska jag städa hela jävla dan (igen!). Ska städa hela huset så att jag kan få lite pengar(:

middag, film,skallen och mys:)

Av Mimmi


Igår började jag dagen med att nörda vid datorn, och sen nördade jag och nördade typ till klockan 5:O
Hade egentligen tänkt att åka till Daniel vid två men han var tvungen att fixa lite saker så jag fick ta bussen som gick senare och den gick inte förrens vid 5.
ajja drog iaf till honom vid fem, går till affären där jag träffar Daniel, Viktor och Epa. Vi sitter utanför affären en stund och sen cyklar vi hem till Daniel för att äta:)
Det var typ ngra olika familjer som var där och åt bla Luddes.
när vi ätit nördade vi lite xD
Daniel och Viktor kollade bilar på blocket och jag låg i jämte och låssades förstå allt det pratade omxD

Efter typ ngn timme blev jag fruktansvärt rastlös och vi går ner til Ludde. Där ser vi att det är ondskan på tv och jag och Daniel kollar på den, medans Ludde drar till Annis Gård.
Efter filmen drar vi ut och vi går till skallen, där var lite vanligt folk, och en del små!, men men
Jag och Daniel brörjade snacka med ngra killar från som jag tror var från Karlstad.
Schysta som fan, men jag tyckte synd som fan om Pontus när dom fick för sig att slå honom, men det fixade sig:)
Vi satt ute på en elskåpsgrej till klockan typ halv 3 -3 ngn gång och sen drog alla hem.
 
Jag och Daniel drog hem till honom och mös en stund och sen var det time att sova, för klockan var typ 4!

Idag var jag tvungen att gå upp kockan kvart i 11 för att ta bussen hem klockan kvart över 11.
Hem och fira min Lillasyster som fyller 8!:) Grattis!

nu är jag trött som fan, men ska ändå tagga stranden ikv med dom andra!
Inte vart med ngra av mina tjejer på länge!:(

ajja puss på´t!<3

Haoverdaol

av Emelie

Nu har jag bakat muffins, FETTO jag vet :D hahah
Ska gå och göra vid mig nu och sen sticka till Haverdal där det förhoppningsvis blir strandfest. Annars blir det att träffa trevligt folk om inget annat (: 


Vinbärspaj

av carro:

Igår blev de mys hosLAGO ! :))
tsm med Isac, Emil, Axel, Isac, David, Jenny, Emma, Emelie och Issa :)
Måste säga att filmen var bra och att de va kul att se vissa igen, för senare stack jag och Emma till skallen. Där va de lite folk. Ganska många små människor. De verkade ha de trevligt men jag bara hälsade på alla sen stack vi igen. Jag och Enna fick även med oss Mobis och Maggan. hahaha vi kom och drog hem folk, de va ju schyst. :p
Fick sålt några fler biljetter med, för på dagen körde jag och emelie runt och delade ut dem. :)
Harplinge och nästan alla från HAverdal har fått sina nu. Bara kvibille, slöinge och getinge kvar :O Och imon ska dem va sålda! jag har ca 6 st kvar så för er som velar.. köp!! :D haha
Idag vaknade man klockan 12, gick direkt till soffan för och tittta på tv. Sen ut och hjälpa till här hemma. Skrapade lite på huset. De måste va bättre en Terapi. Ett bra sätt at få ur sin ilska på. och sen får jag lite pengar också.. plockade även vinbär. 
Så har precis ätit upp min paj bit och håller på att få i mig smoothien. Sjukt mättande! xD men gott :)



Ikväll kanske jag tar en sväng till Kvibille, fast kanske väntar tills Sophia kommit hem :)) 
Skulle vi göra ngt ikv eller ??? :) alltså vi tjejer?!Hos vem isåfall ? :)
  

Stäääääääääääääääääda

av Emelie

Precis städat klart mitt rum. Det såg för jävligt ut innan. Har tyvärr ingen bild på det.


Ja, så såg ett av alla glas som stod på mitt rum ut. En vecka gammal mjölk. Damn, jag är så fräsch! x)


Sjukt stolt efter att jag slitit i flera timmar :D (Stör mig dock på att soffan är så skrynklig -.- xD)

update from Simons place (:

Varit hos Simon nu tillsammans med Jenny,Carro,Emma,Issa,Axel,Isac och Emil. Riktigt mysigt tyckte jag, skönt att bara sitta och snacka och kolla på film. Denna gången blev det tillslut "Fired up"  efter att vi tjejer ville se "Bride Wars" men fick  ge med oss, som vanligt... x) Men filmen var faktist bra, så det var ju tur :)





Fråga mig inte varför, men efter filmen satt vi och googlade massa bilder på bilar och ungefär så här ser Emmas dröm bil ut. Någon som är förvånad över att den är rosa?



// Emelie

pengar:)

har nyss kommit hem från jobbet;)
 i dag var det troligen den sista dagen på jobbet, så fick mina pengar idag:) blev riktigt glad när jag fick se alla, och det blev 7000 kr:). har nog aldrig känt mig så rikt någon gång:) så säga bara till om det är någon som vi shoppa jag är alltid på nu xd.

nu sitter jag vid datorn med zacco;) han värkar lite sugen på att gå ut och gå så det ska jag göra snart;),

ikv blir det mys kväll med kompisarna det ska bli riktigt kul och mysigt:)<3333

älskar er<3333

Paaaarty

av carro

Igår när Emelie och jenny var hos Dernbrandt stack jag och Emma på fest ist. Emelie skrev inget om den för hon kom bara sista 30 minutrerna eller ngt sånt :)
Så lite om festen:
När jag och Emma äntligen kom dit så var det i full gång, fast alla hade ännu inte kommit. De kom nytt folk hela tiden. trevligt! Kul med lite annat folk för en gångs skull. l 
Det hade vart bråk om att någon hade snott dricka av en sm hade smält tillhnm för de. Lite töntigt om jag får säga de själv. Jag vet inte om de löste sig för han som hade blivit anklagen var piss hela kvällen.. enligt hnm var de inte sant.
Coffe gick även han igång också, tack och lov var Gurra nykter! :)) haha xD
Fast Coffe skämtbråkade typ bara. Han blev hetsad till de om man säger så. Coffe "vann" ofc ;)
Jo en sak till som jag vill glömma men som aldrig kommer hända, så lika bra att alla får reda på de xD
.. jag säger inte av vem för de e taskigt. Men en jävel (som inte e en jävel egentligen, bara vääääääldigt full!!)
spydde på mig. Emma hade som tur var extra kläder i sin moppe och jag lånade duschen för att bara tvätta av mig lite.. äckligt men jag tyckte bara synd om personen som spydde på mig. Fast gör han de igen ska han få ett rejält kok stryk xD¨Det e andra gången du gör ngt dumt när du e packad mot mig så skärp dig! 

Viktor jag glömde ta med mig kameran så jag tog inga kort på alla människor som var där. Men de va en hel del, glömt de flesta namnen nu tyvärr men ajja :)) 

Nu e de dags att betala biljetterna för club experience så kontakta mig så bestämmer vi när!! ((:
5 stycken kvar nu ;)

pöss

r.i.p min plattång :( xD

av Emelie

Ett snabbis inlägg innan jag drar till staden :D

Dax att köpa ny plattång nu. Min gamla e sönder :'( Hoppas jag hittar en bra! :D


Yes, äntligen en rolig dag!

av Emelie
Tjao :D

Andra dagen av totalt 6 som jag faktist gör något vettigt! (Den första var ju i tisdags då vi var i Båstad). I alla fall. Dagen började med att jag kollade ett avsnitt av Morden i Midsomer (var bara tvungen!)

Sen gjorde jag vid mig och så och sen stack jag och Emma till Falkenberg för hon skulle lämna in sin kamera på lagning. Vi gick runt i Falkenberg lite och Emma hittade faktist både ett par skor och en klänning som hon tyckte om, fast hon köpte bara klänningen :)

Vi kom hem runt 7 och jag skyndade mig att äta och byta om, sen kom Jenny och vi stack till Holm. Där träffade vi först Dansken och sen gick vi hem till Dern. Vi satt och snackade en massa skit och sen efter minst en halvtimmes letande kom vi fram till att vi ville se en film (kommer inte ihåg vilken xD). Men vi ångrade oss och tog en ny, men ångrade oss igen.. Så jag tror att vi hann ångra oss minst 5 gånger innan vi bestämde oss för att kolla på "She's the man", trots att alla hade sett den miljoner gånger x)

En stund efter att filmen var slut gick vi till busstationen I ÖSREGN! Vi blev genom blöta och stod där och väntade i typ 20 minuter x) Men men, det var nice ändå :)

När jag och Jenny kom hem stack vi direkt till en fest där bland annat Carro och Emma var. Var där en liten stund sen åkte vi hem igen :)


Trevlig dag! :D

Haverdal

Av Mimmi



Jaha igår var man ju hos Daniel i hans sommarstuga:)
Först var vi sjävla en stund, snackade lite och mös och sånt, sen kom Olle och viktor, två sommarmänniskor från sthlm. Dom hade lite chill krök typ:)
Senare på kvällen kom även Ludde, Erik och Malin. 
 Ännu senare drog vi hem till Luddes grannar typ, vet inte riktigt vem som var vem eller vem som hette vad, för jag var ganska irriterad, så alla trodde nog att jag var världens tråkigade människaxD
Ajja deet var ganska kul när vi låste in Olles storebror så han blev sur och hoppade ut genom ett fönster och stack hem och la sigxD

Sen drog jag och Daniel hem till honom och gick och la oss:)

Idag vaknade jag vid typ kvart i 12 kanske, var snäll och lät Daniel sova till halv ett. Sen gick vi upp och när vi höll på med frukosten så kom Olle och Viktor och gjorde oss sällskap igen.
Vi drog in och kollade på tv, typ TV-shop i en timme lr ngt!
Så bara så ni vet så kan man köpa ett medel som gör att håret växet ut igen. Det innehåller tio olika växter från 5 olika världsdelar! och det ger inga bieffekter!
haha

Sen gick vi runt lite i Haverdal och väntade på en buss som aldrig kom så vi stack till Ankaret (affären i Haverdal) och köpte för gamla kexhkolad och sen tog jag nästa buss hem.

Nu sitter jag och lyssnar på Jackie Boyz, Mycket bra skit om man säger så!


Nu  tycker jag att ni andra får skärpa er lite! jag skriver om mina helt ointressanta dagar så det får ni med ta och göra!:):P


puss på ett långt och helt ointressant inlägg!

"stora" staden

Av Mimmi


Idag har jag varit i den "stora" staden Halmstad med min lillasyster Nina. Åkte dit för att min andra lillasyster hade lovat att åka till stan med Nina innan hennes fördelsedag som är på söndag, men jag fick åka med Nina istället för Fanny skulle åka och hälsa på en kompis i skövde. Men tur var väll det!
Gick in på gina tricot för att jag skulle köpa ett svart linne, så såg jag att de hade ett bord med billiga byxor så jag fyndade ett par snygga jeans för 99 kr:)
fett nice!xD
glömde dock att köpa linnet så vi fick gå tillbakaxD

Sen var vi inne på BR- Leksaker och kollade lite, och vem möter man där om inte Jesper Unnevall, våran gamla idrott och so lärare! Han var där med sin syster och systerdotter, så nu fick man träffa dem med, han kunde tjata ganska mycket om dom faktist!
vi pratade lite skit och jag fick order om att hälsa till alla andra så ja jag hälsar till alla andra:) haha:)

Nina tyckte nog att det var ganska kul i stan, fast hon hade inte så mycket pengar så hon tyckte att allt kostade för mycket;)
men hon hittade iallafall ett hårband och lite godis, och så fick hon en glass av mig:)


nu är jag hemma hos min älskade fader och ska snart gå upp och städa lite på mitt rum, för älsklingen kommer och sover hos mig inatt:)<3


måste bara säga BUHU på detta vädret, vill ha sommar och sol så man bara kan ligga och glassa på stranden!

men puss på't


Morden i Midsomer!

av Emelie

Herregud. Denna vecka (sen i söndags) borde jag fan skämmas alltså! Jag har inte gjort något vettigt alls! Enda undantaget är i tisdags då jag var i Båstad, men annars har jag bara legat i sängen varje dag. Igår kollade jag på 4 stycken "Morden i Midsomer" filmer, och det är sammanlagt 6 timmar! Vilket liv man har, haha! Men jag är typ besatt (a) Ska snart gå och lägga mig i sängen igen och kolla på fler Morden i Midosomer filmer för det här jävla vädret gör ju att det ändå inte finns så mycket annat roligt att göra! Ciao!


båstaaad :))

av: carro
Igår

Igår var alla vi thesix.. utom mimmi :( På rixfm i båstad. Det var inte bara vi. Det var 684702904167749372060400000  till. haha MASSOR var de iaf =)
Vi tog oss nästan längst fram när vi kom dit. Men David och dem stod längre bak så vi fick försöka ta oss bakåt. Man kan tro att de e lätt men tro mig. Det e minst lika svårt som att ta sig framåt xD
Träffade även sophia och massa andra kul folk från Halmstad trakterna! =)
Vi kom iaf ganska långt fram tillslut. Vi tackar tre killar för de då ja xD

här kmr MASSA bilder från igår. haha no life i know :)) Men dessa bilderna kanske gör ngn lycklig. Själv e jag inte en sånn jätte jätte fans av ngn av de här, men de är ok :))
Jennsa MEnsa älskar måns och Emelie e besatt av Danny =) ME GOES OLA ! =D
                                          
  

Idag
Idag har jag inte gjort ett skit. Jo bokat biljetter till Harry Potter, vi har en biljett över så e de ngn som har lust att gå på den tsm med Emelie Jenny Issa Mig och Dansken så e de fritt fram ;) ( den 16 Juli kl 14:30 )
Den 17 Juli e de ju Club experience, jag har några biljetter kvar, men först till kvarn gäller :))
Jag måste bara säga detta att jag har missat enooormt mkt! Efter jag kommit tbx har det flyget fram tusentals nyheter/skvaller. hahaha :P
För övrigt idag så sov jag kanske till 10:30 men gick inte upp ur sängen förrens 14:00. då jag ringde min liilla emma nyyman :) <3
Jag var uppe ganska sent igår och låg och tittade på gamla fotoalbum till när jag var 10 år kanske. Miss old times!!!
Jag vill bli liten igen! :)
När jag låg och tittade på alla dessa bilderna så tänkte jag ju bara på förändring. Allas utseende hade förändrats och sen för och tänka djupt så har så mkt annat också förändrats (attityd mm)
 Både negativt och positivt. HAHA tro nu inte att jag inte gillar hur de e nu. Folket jag känner idag är fantastiska! Älskar er, <3
Jag har tråkigt och blirre ingen sol imon heller så dööööör jag! Jag längtar till stranden! Sophia e de fint väder så sticker vi till stranden! De gör säkert de flesta men hörde du de nu sophia! :)) hahaha
saknar strand strand strand!! :)
Nu ska jag käka blåbärspaj me vaniljsås eller glass, har inte bestämt mig en, vi får se vad de blir :))
puss

Tisdag, "jobb"dag

Av Mimmi

Hjälpt farmor och farfar idag igen. Skulle börja måla garaget, öppnar den bajsbruna färgen och ska precis börja måla när det börjar regna-.-
Så det var bara att skynda sig att ställa in sakerna i garaget och gå in i källaren för att röja av och måla lite i farfars gamla snickarbod.

Efter ett tag säger pappa att det går bra att måla ute för att det har torkat igen. Jag och min syrra hinner måla framsidan av garaget och sen börjar det regna igen så det va bara att ta in alla saker igen-.-

Sen var det mat, potatis kåldolmar, sås och Lingon :) gott faktist:)
Kantig som man är så lyckas man välta ut mjölkpaketet, fast lite kul var det med för min lillasyster fick allt på sig:)
Såklart fick men efterrätt med:) Jordgubbskräm, som var mycket god:)

Sen gav vi upp att måla, för att det bara regande hela tiden, men nu verkar det ha haållit uppe hela eftermidagen men men kunde ju inte vi veta;)

ajja puuusss

Åh nej....

 
Satt precis och skrev ett inlägg om min semester på Kreta som bara försvann. :( Jag orkar inte skriva om det så ni får nöja er med några bilder och att det var varmt och härligt där. :P Ledsen Emelie ;)

Här bodde vi:)


Här bodde vi :) De två översta balkongerna till höger var våra :D




Jag (Den här och nästa bild kommer förmodligen bli de enda på mig bara så ni vet)

Pappa tar foto på mig.


Vi var på nån grekisk afton på en restaurang.




Stranden vi var på.


Det blev väl inte världens bästa inlägg med bilderna och så. Hade lite problem med hur man skulle få in bilder teknisk som jag är ;)

//Issa


fredag till lördag

I fredags tog jag och Eme bussen till haverdal, hade riktigt kul:)  vi visste att bussen inte gick hem förren klockan halv 4 på natten så  vad skulle vi göra?

Vi satte oss i en busskur och där satt vi i typ några timmar till det ljusnade ;) vi sommande  några gånger men det var skönt:). När bussen äntligen kom efter några timmar satt min syrra i den bussen för hon hade varit i stan;) Hon var glad om man säger så xd. det var ganska kul faktist, och busschauffören var riktigt snäll jag fick åka för 20 kr billigare sen var han lite rolig också xd. mamma hämtade oss sedan i steninge,  jag pratade lite för mycket så det blev lite pinsamt  ska nog inte berätta mer om det.

Eme sov hos mig och vi gick och la oss med en gång för vi skulle upp klockan halv 8 och jag skojar inte att det kändes som jag gick i sömnen hela den dagen;) Kände mig helt borta asså, skulle sen jobba till klockan 18 och det gick väl sådär om man säger så.

När jag äntligen kom hem sov jag riktigt länge och idag känner jag mig mycket piggare:)

/ Emma Nyman

helgen!

Av Mimmi


Måste bara börja med att säga FAAAAAAAAAN!
Satt på piren i hamnen i Haverdal i fredes med Älskling, så sitter jag och flippar på batteriluckan till min mobil. Så helt plötsligt tappar jag mobilen och batteriet hoppar ut och trillar ner under alla stenarna i piren!
Så hade ingen mobil på hela lördagen, men har fått låna mammas gamla nu!
Kollade även upp vad ett nytt batteri kostade och hittade en jävligt bra hemsida som jag ska beställa ifrån, så snart kommer jag bli 130 kr fattigare:( men det är bättre detän typ 300 kr om jag inte hade hittat hemsidan!

Annars har helgen vart bra, efter jag va på piren stack jag och Ida och henns pojkvänn till stranden där det var fest:)
kul kul och snart kom Daniel och hans kompis med så stack vi och grillade sen sov jag hos Daniel!<3

sen på lördagen stekte jag på stranden hela dagen, det bröjade med att jag va där själv men sen i slutet va vi nog en 20 pers typ:) mycket mys:)

Idag vaknade man kl halv 2 och har inte gjort mycket vettigt!;)

puss på´t!<3

borta bra men hemma bäst!

av carro

I AM HOME!!! =)


emma och tess ;)


http://www.youtube.com/watch?v=-EXWC1nqvUk

CARROOOO!!

av Emelie

Igår var en väldigt jobbig dag. Kom hem till Emma halv 4 på natten efter att vi hade varit och festat i Haverdal. Sen ringde klockan halv 8 och jag stack hem för att äta frukost och sen var jag tvungen att åka ner till IP för att först fixa fika till alla som jobbade med loppisen och sen fick jag, Jenny och Hanna stå och sälja lotter. Så jävla tråkigt! Klockan 1 fick vi äntligen åka hem! Så jag och Jenny skyndade oss att packa och så och sen stack vi till stranden. Var där med en massa trevligt folk :)

Tog moppen hem vid halv 5 och sov till klockan 8 och sen fixade jag mig och stack till David sen stack vi till stranden och träffade en massa folk. Jag var sjukt seg så jag hade väl inte jätte kul, men David och Jenny verkade ha kul så det var väl bra :)


Idag är jag GLAD för Carro kommer HEM! Hon har varit hemma 3 dagar på två veckor :O Saknat henne som fan! <3

styrsö

Av Carro

Först var jag ju i stockholm sen fick jag vara hemma i 3 underbara dar =) För sedan var de bara att ta bilen till saltholmen och båten från saltholmen till styrsö. De va hela familjen hansson plus kusinen tess :)
Tess åkte hem igår och senare på kvällen kom Familjen karlsson plus rebecka o minus martin. Martin kom idag. jag hämtade honom med flakmoppen:) hahahaha Stolt girl som äntligen fattat hur man kör den där saken :))
Jag har till och med kört till en annan ö med den, plus två fetton på (mamma o ida) så de va inte enkelt. väldigt ansträngande faktiskt. men e man stark så e man :D
Nu tänker ni säkert, hur kan man köra till en annan ö med en flakmoppe ? :S
Jo de e så här va att de finns en bromellan styrsö och donsö haha =)
Nu ska dock Martin och hans flickvän rebecka titta på titanic så datan byebye :(
hahaha men de blir att kolla på en av filmerna som vi köpt. haha :) Jag röstar på Top Gun =)
Imon bllirre att steka i solen och bada :)
Sen kmr jag på söndag- pöösssss

HAPPY :D

Tjenare :)

Just nu är jag HAPPY :D Var på Halmstad Travet idag med min familj + min brors pappa,farmor och flickvän. Till att börja med måste jag säga att det var grymt kul att träffa min brors flickvän Karin igen. Har inte träffat henne på 2 år och jag tycker väldigt mycket om henne så det var verkligen jätte kul!
Sen vann jag  220 kr :D Hade faktist ganska stor chans till att vinna 1200 men tyvärr blev det inte så. Men men, jag är glad ändå :D

Måste även säga Grattis till min älskade bror som fyller 28 år imorgon, alltså om exakt 37 minuter! :D

Dannie <3

haverdal

av Emelie


Igår var trevligt. Runt 20 stack jag och Jenny till Margits kiosk (Haverdal) och där satt redan Mimmi, sen kom även Emma. Vi satt och snackade en massa och sen kom även David. Vi väntade på att Simon och Isac skulle komma också. När dom kom så stack vi ner till stranden där det var en massa sommargäster och annat trevligt folk. Satt där och pratade och så och vid 24 så stack jag och Emma hem till henne och satt och snackade där också x) Sen åkte jag hem och la mig.

Jordgubbar, Pucko och Älskling<3

By Mimmi

Dagen började med att pappa kom och hämtade mig och 4 av mina syskon.För er som inte vet så har jag ganska många syskon, 9 hel och 3 halv om man ska vara exakt. Men i alla fall.
Vi åkte och plockade Jordgubbar, vet inte hur mkt men en hel del:)

Sen åkte jag och pappa till affären och handlade lite och jag köpte en Pucko:) för er som tycker att man lika gärna kan blanda oboý så säger jag bara att det INTE är samma sak, Pucko är 100 ggr godare:)                                                                                                                       

Sen blev det att sova lite och duscha, snart ska jag äta och sen göra mig i ordning för att åka till Haverdal för att träffa min Älskling och hans kompis från Malmö. Ska sova där med:D Mys mys:D<3

puss på´t




RSS 2.0