Malmö med stort M

av Emelie

Tjaaaaaaaao :D

Igår var jag i bästa staden Malmö tillsammans med min kära mamma. Vi gick runt i evigheter för att hitta ett par skor som vi båda vill ha. Självklart hittade vi inga.  När jag och Jenny är i Malmö äter vi alltid mat på Graffiti Café och fikar på Expresso house, och likadant gjorde jag och mamma, mums säger jag bara! :) Köpte bara en bikini faktist, hittade ett par shorts som jag ville ha men bestämde mig för att inte köpa dem. Måste säga att jag faktist tycker om att ha shoppingdagar med min mamma, det är mysigt! (:


Idag stack jag och mammsen till stan. Hon skulle träna så jag gick och kollade i affärer. Hittade ett linne som jag tyckte väldigt mycket om, men jag köpte aldrig det. Kanske köper det imorgon istället om det finns kvar. När vi kom hem från stan så började jag ränsa ogräs för att tjäna lite pengar x) så det har jag typ gjort hela eftermiddagen och nu är jag helt slut. Orkar inte röra mig en millimeter. Passade även på att köpa ett par "gladiator sandaler" från Nelly. och jag vet att jag är lite efter med att köpa sånna, men jag har inte hittat några som jag verkligen tyckt om innan!



Adios Amigos!

Målare:)xD

Av Mimmi

Idag har jag jobbat lite, målat åt farmor och farfar:)
Egentligen skulle jag bara ha tvättat av garaget idag, men pappa fick inte låna högtryckstvätten som han skulle så det blev att skrapa och måla det som gick att måla utan att tvätta först.
Kladdmaja som jag är så fick jag nog lika mycket färg på mig som på garaget(A)xD

Väldigt varmt, men fick lagom mycket pengar och mycket god mat och efterrätt av farmor så det va det verkligen värt:)

Idag fyller min mamma och min lillebror Alfons år:) Grattis till dom:)<3
Så ska gå ner och fika lite om en stund:)


puss på´t

Cry me a river



:'( <3

sunday night

Av Mimmi

Sitter just nu med underbara Issa och Äckliga Emelie:)
Vi har det lite mys:)
Har lagat mat, fick bli stekta kyklingfileér, pommes, bearnaise-sås och SALLAD:)
Blonda Emelie trodde att man kunde steka pommes på spisenxD, och hon fick MVG i hemkunskap:OxD

Blev mycket snack och sen har vi kollat på bilder å så:)
Just nu sitter Emelie och äter majs, kikärter, och kidneybönor, BLANDAT!:S
BLÄ! , men hon tycker det är gott....

Måste bara tillägga att min lilla Daniel kom hem idag:) han har vart i Ungern i två veckor:)<3
 

Puss på´t

Issas söndag

Dagen började med att Emelie kom och hämtade mig och så körde vi hem till Emma. Sedan åkte vi till Skrea strand för att sola! Vi solade och snackade en massa skit och sen gick vi och köpte glass på Peggens glasscafé som är Emelie och Emmas favorit glasställe, hahah! :D

Idag badade jag även för fösta gången i havet,i Sverige alltså. Har ju varit på Kreta i en vecka nu, ska skriva mer om resan sen när jag har tid (:


Skrea strand


av Emelie.. ännu en gång (:

Ja nu sitter jag och hoppas att den mest inaktiva på bloggen av oss (alltså Isabelle) ska skriva ett långt inlägg om hennes Kreta resa, så jag får väl vara på henne så att hon verkligen gör det! haha

Igår kväll var jag  på Skallen. Det brukar vara väldigt tråkigt där och det var inget undantag igår. Jag och Mimmi tröttnade på att sitta där och kolla när alla rökte vattenpipa så vi gick till campingen för att hämta Mobergs keps som jag hade glömt, sen gick vi tillbaka igen.Det tog ganska lång tid och när vi kom tillbaka hade typ de flesta som var där innan stuckit men det hade kommit nytt folk istället. Bland annat Ludde och Bååth som hade varit och kollat på Transformers Salvation så jag och Mimmi satt mest och pratade med dem. Men det var trevligt! :)

Idag ska jag och Jenny göra något, vet inte riktigt vad för det var meningen att vi skulle till stranden och steka, men det är inte så varmt så vi får väl göra något annat. Nej nu får jag väl gå och kolla om Jenny har  skickat något sms om att hon har vaknat x)

pusshej

The "big" city HALMSTAD!

av Emelie

Tjooo tjena hallååå :D


Ídag var jag i stan tillsammans med Carro. Skulle träffa Club Experience killen men han ringde aldrig ;O Så vi gick bara i stan och shoppade och så. Vi åt även ciabatta på "Hello" och för er som inte är från Halmstad så rekommenderar jag verkligen att ni ska  äta på "Hello"!  ..och ta en fika på Vattenporten så när ni ändå är här :)

Detta handlade jag :D 
 

Jag kommer inte ihåg vad Carro köpte så det får ni fråga henne :D hahah
Ikväll blir det väl att ta cykeln till Skallen och träffa lite trevligt folk.


strand och häst

Av Carro
Vaknade upp I Emelies husbil, körde till hemköp och sen till stranden! =))
Det blåste ganska mycket men de va varma vindar.. fast sanden flög rakt i ansiktet/munnen/ögonen ¨på en så vi flyttade upp vid sanddynorna istället. Folk hittade dock inte oss för vi låg bakom där vi brukar ligga. Så idag blev de bara stek med Emelie och Emma. Vi skulle gå ut på sälarrevet tänkte vi efter att Emelie och Emma kissat. EMMAS KISSKONSTVERK! =) ni skulle sätt alltså :))  hahah xD
Iaf så ville emelie såklart inte följa med ut på sälarrevet så jag och emma hoppade där på stenarna. :))
Sen när vi skulle hoppas tbx till Emelie så kom en liten pojke och presenterade sig. Han var kanske fyra år..och enormt gullig!!! påminde lite om One tree hill stjärnan Jamie Scott tycker jag :)) As gullig och charmig. Aldrig sätt honom förut men han började utmana oss med att hoppa på "svåra" stenar (enligt hnm) och sen ville han bli gungad när jag och Emma håller i hans händer. ja ni fattar.. Han va iaf as gullig. HAhaha ett riktigt dröm barn :)) Lyckos den som är föräldrar till de barnet. INTE FÖR ATT JAG VILL BLI MAMMA NU!! Men så småningom så :))

Stekar bruden Emelie Svensson ! <3


Vi åkte hem vid 15 kanske och när vi kom hem till våra hus så sov Emma, Emelie duschade.. och jag satt vid datan och kollade på beverly hills:))
Sen åkte vi till Emma och gick upp till hästarna, Spiris och Cheyenne :) fina hästar att TITTA på :)) Där uppe stod Mimmi och väntade :))
Jag och mimmi satte oss utanför hagen och snackade, och jag käkade blåbär! =) Ema och Emelie matade typ hästarna..tror jag :)


Emma och Cheyenne :)


Efteråt så fixade vi jordgubbar/glass och äcklig grädde. Sen satt vi bara och snackade :)

IMON KOMMER ISSA HEM FRÅN KRETA! =D
På Lördag morgon åker jag till Styrsö i en vecka så de e inte säkert att jag hinner träffa dig på lite mer en två veckor älskling :(( Men hoppas du hade de kul i Kreta och hoppas nu inte du är för brun ;) <3 
<333

Angö m.m.

Av Carro

Home sweet home =)  

Igår kväll klockan 21 var jag och Johanna hemma från Stockholm. I fem dagar har jag vart iväg, saknade de flesta väldigt mkt. Specielt på midsommar.. Jennsa mensa ringde och hos henne verkade de va riktigt trevligt. Isac låg ute i hängmattan ;) ..haha =D
Själv var man på en ö (Angö) som ligger på/i stockholms skärgård. Mysigt men de va ingen el så man fick spara batteriet till mobilen. Så den var av 99% av vistelsen på Angö.. kändes de som.  



I Söndags var de meningen att vi skulle åka hem, men jag och Jojjo stannade hos hennes mormor och morfar. För på Måndagen åkte vi in till Centrum och shoppade. Jag måste säga att tågstationen i centrum är väldigt stort..iaf om man e korkad och går under allt som jag och Johanna gjorde x)  Nog om de! =) haha 
Jag köpte tre tunikor ett linne, solbrillor, väska, bikinitrosor och armband. 
Johanna var tvungen att köpa sånna äckligt fula solbrillor som alla har nuförtiden, hon tvingade mig då köpa sånna också. 

















Tisdag morgon bokade vi biljetter och de fick bli buss efter många om och men, för de var 600 kronor billigare en flyg ungefär. 7 timmar i en buss kändes väldigt jobbigt. Men Jag och johanna fick hela baksätet för oss själva och även dem två stolarna framför. Så vi sov kanske 5 timmar eller nått, Sen åt vi godis och SMÄLT choklad..
Sen när man kom hem ville man ju bara träffa älsklingstjejerna och killarna ;) Så Jag tog mopppen till Västerhagen. HAHA 
Kul varre iaf :) Specielt sånna danser som man skulle dansa likadant på. =)
Idag stack jag och emelie till stranden vid 11:30 tiden, Sen kom simon.. och sen vid 13 kom anton b, michael, johan, Albin, Isac Emma, Emil, Frida, Mia medmera. :P Vi vann nästan på kub, Anton bara fuska. x)
Vattnet var kaaaaaaaaaallt! =) men de blev varmt efter ett tag (Y) =) haha

Ikväll blirre Haverdal med foolk =) =) 

pössas <3
   

Dagens två S: STRANDEN och SKÅNE :D

Kom typ precis hem från stranden. Har varit där med en massa trevligt folk. Nu är hela min kropp typ helt röd, och jag har ont nästan överallt för att jag har bränt mig så mycket. Men men, man får ju stå ut, bara sommar en gång om året :D

Nu ska jag åka med mamma och pappa ner till Skåne för att kolla när Eslöv möter Balkan. För de som inte redan  vet så spelar min bror i Eslöv, och jag snackar om fotboll då såklart! :D

// Emelie

Go västerhagen!

av Emelie

Heeej



Dagen igår började med att jag,Jenny och Emma stack till stranden vid ungefär 11 och solade. Sen kom även David, Max och Kvint. Vi låg och stekte hela dagen, förutom Emma som stack ganska tidigt för att hon skulle jobba, ocn sen ungefär vid 4 så kom även några andra, jag orkar inte skriva alla x)

Sen stack jag och Jenny hem till husbilen i Haverdal för att duscha och så sen kom även Emma och efter det stack vi till Västerhagen som är ett dansställe i Haverdal där medelåldern är väl typ 40 ! XD Hahah men vi stack dit tillsammans David,Kvint,Jesper och Robin. Vi hade as kul! Dansade en massa bugg och sånt (ingen av oss kan egentligen dansa). Senare på kvällen kom även Carro och några andra haverdalskillar som också dansde! Skit kul även om man ibland kände sig VÄLDIGT gammal!

Efter att vi varit där så stack jag och Emma hem och bytte kläder och så sen stack vi tillbaka för att träffa Ludde och  Erik. Cyklade med dem till Hemköp och stod däroch snackade tillsammmans med Fille och Albin.


Nu ska jag cykla till stranden för att steka med Carro och några andra.

pusshej


Mimmi:)

Hejsan hoppsan tänkte att det va dags för ett nytt ointressant inlägg av mig:)

Dagen idag har inte vart så speciell, passade mina småsyskon på morgonen för mamma jobbade. tänkte först sola hela dagen när jag såg hur fint väder det var, men sen kollade jag på min mage och kom på att jag hade brännt mig i går och att den fortfarande var röd så det fick bli att va i skuggan.
Sen när mamma kom hem så stack vi till straden och jag badade för första gången i år :O:) det va sjuuukt kallt i vattnet!!

När jag kom hem så ringde de Jenny, Emma och Emelie och frågade om jag ville hänga med dem till Västerhagen, ett dansställe i Haverdal. Först tänkte jag hänga med men sen kom jag på att det inte var så bra för mig att dansa för jag sträckte nacken i går morse.
Så nu sitter jag här och de andra drog nog till västerhagen nyss typ:)



                                                                                                                                        


// Mimmi

emmas soliga dag

först  jobbade jag idag, länge. sen efter jobber stack jag till stranden där jenny, emelie och mimmi var:) det var kul och mysigt;) och måste bara säg att om det är någon som någon gång vill har massage så be inte emelie för hon är jätte ursel på det xd. sen efter att jag kom hem från staranden va jag och pappa ute och gick sen övningskörde vi. :) ja det gick väl inte så bra, men det var kul:). när  jag hade övningskört så spelade jag och mamma kort det var mysigt:). nu sitter jag i min säng och prata med min små "rumpor" emile och jenny;) snart kommer carro och issa hem saknar
er<3333

älskar er<3333

/ Emma

solig dag :D

av Emelie och Jenny

Vi sitter just nu på campingen i Haverdal i Emelies husbil. Ställt den där för att slippa åka hem till Getinge efter stranden varje dag, haha ! :D Fete nice

Känner oss faktist lite brunare nu, inte mycket men lite i alla fall. Blir att fortsätta att bättra på brännan imorgon.

Nej nu ska vi göra något :D


Ciiaaaao !


@ DC:s place

av emelie.. igen ;D


Sitter hemma hos David aka Bögen aka Fjortisen. Var ute och gick på stranden tillsammans med David,Jenny,Robin och Moberg :) Nu sitter jag här vid datorn medan Moberg spelar playstation och Jenny och David håller på, haha! :D

aja puss hej ;D

Min helg

av Emelie

Jag skrev då ett jätte långt inlägg precis, men smidig som jag är så råkade jag trycka till en knapp så att texten blev helt konstig så nu får jag skriva om allt igen, suck.

Midsommarafton var väldigt lyckad! Vi var hemma hos Jenny och festade. Vi var inte så många för de flesta var hos Jesper, men vi kände inte för stor fest så därför var vi hos Jenny istället. Senare på kvällen stack jag,Emma,Robin och Moberg till Jesper för att hälsa på folket som var där. Efter att vi varit där i en timme eller nått så stack vi tillbaka till Jenny och jag och Emma sov där sen.
             


                                   


                               



Igår kväll så stack jag,Jenny och Emma till Emil. Festade där lite och sen drog alla till Hemköp när Emils föräldrar kom hem. Där stod vi mest och snackade men det var trevligt ändå.

Ungefär vid 2 tiden i natt så åkte jag, Jenny,Jesper, Coffe och Marcus till Rosenberg för där var nån stor fest, men vi tyckte att det var segt så vi stack hem typ direkt.


Idag har jag och Jenny varit och kollat på Astrio:s P16 när de mötte Häcken. Astrio vann med 2-0! :D

Ikväll blir det kanske till Haverdal igen, men får se.

Adios!


lat lördag

av Emelie

Ännu en dag med ett snabbt inlägg. Hinner inte skriva om midsommarafton nu utan för göra det när jag har mer tid.

Hela denna dagen har jag och Jenny bara legat och slappat. Har kollat  på "E" hela dagen, alltså den kanalen som heter så. Nu sitter vi och käkar jordgubbar,glass och grädde och ska göra vid oss sen för att sticka till Haverdal. Nej nu måste vi verkligen gå och fixa oss lite. Ciao!

Midsommarafton!

av Emelie


Skriver ett snabbt inlägg nu innan jag och Jenny ska börja laga mat. Ska käka potatis och lax lite senare tillsammans med Emma. Sen blir det även jordgubbar och grädde till efterrätt. Med tanke på att både jag och Jenny är så sjukt otaggade tíll något festande ikväll så kommer det bli chillfest ikväll. Emma är ju på riktigt party humör så får väl hoppas att hon får kul ändå! haha

Måste även tillägga att det är EXTREMT tomt utan Issa, Carro och Mimmi som alla är i olika delar av världen.. Eller jag ska inte överdriva. Mimmi befinner sig på Ven (ö utanför Landskrona i Skåne), Carro är även hon på en ö, fast ute i Stockholms skärgård och lilla Isabelle befinner sig även hon på en ö, fast utanför Grekland! ;) Närmare bestämt på Kreta, lyckost! Hoppas att hon solar åt alla oss andra som sitter och fryser här hemma i efterblivna Sverige.


Nej det var allt för idag. Antar att det inte kommer ett nytt inlägg förrän imorgon när allt midsommarfirande är slut!

Hoppas alla får en mycket kul midsommar!

<3

Tänkte att det var dags för mitt första inlägg idag. Jag har bara tre saker att säga och de är:
1. Jag älskar Emma, Emelie, Mimmi, Jenny och Carro!<3
2. Jag saknar min klass 92! <3
3. Imorgon åker jag till Grekland!! :D

//Issa

av emelie

Efter att jag och Jenny skrivit ett inlägg i bloggen minst 5 gånger igår och det bara försvann hela tiden så gav vi upp. Därför kommer bilden från i Tisdags upp idag istället!


Igår hade jag och Jenny en mysig dag i Falkenberg. Vi gick och shoppade,om man nu kan kalla det shopping att gå runt i alla klädesbutiker (alltså ungefär 5 stycken) som finns i Falkenberg. Sen satte vi oss och åt en glass och njöt av solen som faktist tittade fram på eftermiddagen. Sen åkte vi hem igen och så färgade jag håret på Jenny, måste säga att det blev väldigt bra!






Sen fick vi skynda oss för att vi skulle ta moppen till Haverdal och träffa David och Simon.  Vi satt och grillade och snackade på stranden, mycket mysigt! Lite senare kom även Stein, Robin och Emma. När jag och Jenny kom hem till mig igen på kvällen så la vi oss i sängen och kollade på "Djävulen bär Prada". Sjukt länge sen jag såg den filmen faktist!


Idag har jag och Jenny varit i stan tillsammans med min kära mamma. Vi gick runt i stan och sen åt vi på Hello. Sorry Carro men jag köpte en lika dan jeans jacka som dig, mamma sa att hon betala den så då kunde jag ju inte säga nej (a)
 


Club Experience Summer Party


Club Experience Summer Party
Äger rum på Galejan (Folkparken)

-När: fredag den 17 juli och insläppet börjar 22:00 och festen fortsätter till 03:00.

(700 personer ska in så kom i tid!)

-ålder : 16+ ( 93 + ),

-Biljettpris: 100kr (förköp som gäller! )

För biljetter eller bokningar kontakta mig på [email protected] eller ring/smsa 0734057390

-Underhållningen/musiken: Dj farre som är skånes bästa dj lär stå för kvällens musik samt live bandet Kedjan kommer med att uppträda en kort stund.

Vi lär även lotta ut en del mobiltelefoner samt MP3's

/ Carro


av carro

Igår va de en jobbig dag alltså. Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag ju till fbg. Mamma stack i sprutan och jag tror verkligen inte att mother gjorde ngt fel. Men den andra sprutan gjorde/gör mkt ondare en den första. Ajja.. tänk positivt! Jag slipper livmoderhalscancer ^
Åka buss från fbg till Halmstad är inget kul. Min röv domna bort innan vi ens kommit till Getinge. Men de va de värt. För i Halmstad fanns mina favorit flickor.. utom mimmi "/
17 again tyckte jag va väldigt rolig, jag och jennsa mensa skrattade högst! =)  hahaha
Efter bion gick vi och kollade på när lite folk sköt straffar på torget. Eller  jag kollade, de andra pratade, hehe =)
När vi satt där så kom vår gamla klasskamrat fram och snackade, kul att träffa dig igen viktor :)  <3
Sen gick vi och satte oss på vattenporten. De va bara Issa som va hungrig vi andra höll på att spy efter all godis och popcorn, så vi tog bara en varsin läsk.
Tog bussen hem till Emelie där jag ställt min moppe.  Jenny också,  hennes moppe saknar en backspegel. Seexyy moppestil =)




Idag har det vart en tråååkig dag. vaknade elva, ingen sol.. gick och somnade om och vaknade halv ett. Då va de sol! =D Men jag solade inte. Jag satt vid datan..sen kollade jag och sis på fiilm. treeevlig! :)
Om en kvart slutar min träning, missade den idag pga att jag inte mår så bra. Missar du också A lags matchen och lite annat som jag velat göra men faktiskt inte har ork till. Imon åker även Issa Pissa till Kreta så de dröjer minst en vecka till innan den lilla slinkaren kommer skriva i vår GEMENSAMMA blogg. ajja, ha så sjukt kul nu hjärtat! Och vi räknar med att få hem en nigger! =) <3333333333 
NU MÅSTE JAG PACKA men jag orkar inte..Åker till stockholm imon. Kommer hem på Lördag eller Söndag.
Ha en trevlig helg och midsommar. <3

den 16 juni 2009






Carolina Sofia Hansson's dag

Om lite mindre en än timma går min buss till Fbg.
Där ska jag köpa sommarkort, kolla kläder och ta spruta. Min andra mot livmoderhalscancern.
Sen 16:35 går nästa buss mot Halmstad.
Bio med Emma, Emelie Issa och Jennsa Mensa! :)
"17 again" med snyggingen Efron i huvudrollen. grr
Nu ska jag leta rätt på mina pengar och mitt busskort, sen tar jag älsklings moppen till Emelie.
 <3

jag hittade den;) Emmas dag:)

hej alla härliga männsikor;), jag är sjukt glad  och detta berors på att jag äntligen har hittat beverly hills:), jag och mamma har letat hur länge som helst och verkligen överallt:P men nu är den hittat den, låg i en hylla;).

min dag idag har varit ganska lugn, typ började med att frida väckte mig vid 12.00 och då gick vi ut till hästarna, sen åt vi och när vi hade ätit väntade vi på att hovslagaren skulle komma. När han hade varit här gick vi upp med dem till en annan hage;). Okej nog pratat om hästar för er som inte alls bryr er xd. jag och frida har också legat och solat en stor del utav dagen;). Träningen började sen klockan 18.00 så jag åt och tog sedan moppen till träningen där jag träffade alla goa människor:). fick då förhöra Carro hur det hade haft det igår i Haverdal.
när jag kom hem från träningen ringde jag Jenny men när hon svarade så sa mamma att det var mat så jag sa till henne att jag skulle ringa henne sen, fast det har jag inte gjort, så jenny om du undra när jag ska ringa så blir det imorgon bara så att du vet gumman;). efter maten gick jag, mamma och pappa en runda och när vi kom hem började jag leta efter beverly hills xd. ( som jag då hittade):) 

nu sitter jag och mamma i köket och ska snart gå upp för att ringa Apan som jag sagt i evigheter nu, men har lyckats somna;), och efter det blir det Beverly Hills:)

godnatt, och Emelie glöm inte att om du har tråkigt ta din telefon och skicka ett sms, eftersom jag skickar garits sms så kan alla sms hur mycket ni vill, jag svara alltid:)

älskar er<3333

/Emma


AAAAAAAAJJJJJJ

Jag har jävligt ont i min arm och jag har extremt tråkigt.

Depp humör?
 -Oh, ja


/Emelie


Emelies söndag och måndag (:

Igår kväll var jag,Carro och Jenny i Haverdal hos Ellen och festade, eller Carro festade, jag och Jenny tog det lugnt och bara snackade med alla och så. Min måndag började med att gå upp och käka frukost och sen åka till stan med Carro. Köpte en tröja, väldigt skön måste jag säga!



Från Gina Tricot


Sen efter en stund ringde vår lilla pärla Jenny för hon var också i stan. Så vi gick med henne sen och sen stack jag iväg för jag skulle till sjukhuset. Jag trodde att jag bara skulle träffa en kirurg för att prata om  när jag skulle opererera bort min knuta i armen. Men han sa att vi skulle göra det idag så jag fick gå in i ett rum och blev bedövad och så. Fan vad ont bedövningssprutan gjorde, ush! Det var sjukt äcklig känsla när dom skulle skära i armen för att få ut knutan, haha! Nu får jag inte träna eller anstränga armen på minst en vecka, men det gör inget för jag känner mig väldigt lat för tillfället ändå! x)

Ikväll har jag faktist ingen aning om vad jag ska göra, vi får se!

pusshej (:

av Jenny ((:

Sommarlov nu för fan! :D Fett skönt ((:

Var hos doktorn först för att ta blodprov för halsflussen.. o sen till doktorn i stan för mitt knä..
Sen in till stan, så ringde jag emelie o träffade henne o Carro (: typ kollade i affärer och så :)
sen stack emelie för hon skulle till doktorn så jag o Carro gick och köpte varsin läsk och gick o satte oss o pratade (:
Det var mysigt ((: Tack för den lilla stunden ;) Älskar er! <333


C+E=Stekare (H)

av Emelie

Tjao!

Vaknade ungefär vid 12 och satte mig vid datorn och då skriver Carro, väldigt förvånat, varför inte jag var ute och solade. Så jag gick ut och la mig i solen men det blåste ju som bara den! Så jag gick in igen och skrev till Carro att det var svinkallt ute. Så då bestämde vi att jag skulle åka hem till henne för där blåste det knappt något!

Jag och Carro låg och stekte i solen i ungefär 3 timmar och då menar jag verkligen stekte!


Det var jätte varmt så vi sa att vi skulle höra med de andra tjejerna om de ville hänga med ner till Steninge och ta ett dopp. Emma var den enda som var sugen så vi tog mopparna ner till havet. När vi kom dit blåste det som bara den! Okej att vi var förberedda på att det skulle blåsa lite, men inte så mycket! Vi satt på några stenar ett tag och pratade om hur Emma hade haft det igår och så. Sen åkte vi hem igen.

          


Nu sitter jag här och ska ta något att äta sen ska jag ut och klippa gräset!

En trevlig dag med Carolina Fina!  (:


<3333

Idag skriver Carro och Emelie medan Emma, Jenny och Issa kollar på playbacken.  

Klockan fyra var de grillning hemma hos Familjen Hjelte för att fira vår serieseger! =)
mycket gott!


Efter de tog vi våra snygga mopeder till statoil för attk köpa godis och läsk. 



Vi åkte hem till Jennsa Mensa för att, ja ni ser (A)  x)
 











sööööööööt

Vi fyllde denna =)



kollar inspelningen av vår skolavslutning.! =D

Nu blir de A walk to remember för Issa Carro O Emelie! =)
Emma och Jennsa dissar för de e party i HAverdal ;)


PÖSS! <333


Jenny (h)

Bara för att det typ bara är Emelie som skriver här så tänkte jag också skriva lite ((: 

Jag fick halsfluss dagen innan skolavslutningen :O finns det mer otur eller? :O jag menar.. det är tredje gången på detta halvåret som jag får halsfluss :S -.-
På skolavslutningen kom man ju till skolan o såg alla snygga killar i as fina kläder :D o såg mina tjejer :D så jävla fina asså :D  o senare gick vi till hallen (: vi satt o lyssnade på några som sjöng...ja...  sen fick vi rosor av sjuorna (: sen var det typ slut där inne :) så gick vi tillbaka med föräldrarna i klass rummet o fick se en bra o rolig film av kerstin (: tack! o lena hade skrivit dikter till var o en i klassen :D



Av EMELIE SVENSSON! :D

Tjeeenare!


Nu kommer ännu ett extremt intressant inlägg av mig! haha .. Sitter i husbilen nu igen och väntar på att mamma och pappa ska komma tillbaka från mormor och morfars grav. Så här  kommer mina 20 favoriter! Enjoy!

Favorit fotbollslag: om man inte räknar Getinge if som jag spelar i så är det självklart MALMÖ FF!
Favorit fotbollsspelare: Det är och kommer alltid att vara David Beckham, trots att han börjar bli gammal och inte är alls lika bra som han var för några år sedan!
Favoritmärke på fotbollsskor: I flera år var det Adidas då David Beckham hade egen "logga" på vissa Adidas skor. Men när jag förra året köpte ett par Nike Legend insåg jag att Nike gjorde extremt bra fotbollsskor!
Favorit klädesbutik: Gina Tricot, utan tvekan!
Favorit klädesmärke: Har inget speciellt men på jeans måste jag säga Replay. Äger ett par replay jeans som är både snygga och extremt sköna! När det gäller tröjor så är jag inget större fan av märkes tröjor då jag tycker att de flesta märkeströjor är väldigt tråkiga och kanske lite tantiga. Men min lila kofta från Fred Perry älskar jag!
Favorit shoppingcenter i Sverige: En gång Center Syd, föralltid Center Syd ! (Center Syd ligger i Löddeköpinge i Skåne) Måste bara tilläga att Kupolen som ligger i Borlänge, Dalarna, är väldigt bra det med! (: 
Favorit skådespelare: Har väldigt många favoriter. Josh Duhamel, Chad Michael Murray, Sarah Jessica Parker är några av dem (:
Favorit film: Även där har jag många favoriter, men absoluta favorit är The Notebook!
Favorit låt just nu: Wash my hands of you- Jackie Boyz och When it was good- Flipside
Favorit artist: Jackie Boyz. Inte så känd grupp men sen jag fick en låt av en kompis för ett halvår sedan har jag varit besatt!
Favoritstad i Sverige: Trots att Göteborg är en väldigt bra shoppingstad måste jag säga att Malmö är min favorit
Favoritstad utomlands: Av de större städerna som jag har varit i så är Barcelona den bästa! Bra shopping, fina stränder och allmänt fin stad. Kan det bli bättre ?:)
Favorit dryck: Inget slår en iskall Cola en varm sommardag! (fast inget slår en iskall cola en kall vinterkväll heller, haha!)
Favorit maträtt:
Potatisgratäng med fläskfilé i smördeg!
Favorit godis: Just nu är jag beroende av varm banan, smält choklad och glass!
Favorit tidning: Chic! Modetips och kändisskvaller, precis vad jag gillar :)
Favorit djur: hästar och hundar
Favoritämne i skolan: IDROTT!
Favorit lärare på Getingeskolan: Jesper var helt klart bäst, men jag kommer att sakna  Lena mest!
..och sist, men inte minst Favorit personer: Någon som vill gissa ? Isabelle, Emma, Jenny, Carro och Mimmi :D

emmas dag

Idag vaknade jag med att någon tog ett foto på mig, och såklart så var det Frida;) Hon kom och la sig i min säng, och vi pratade eller jag kanske inte pratade så mycket för jag var  skit trött så jag somnade ganska snabbt:P. Vi bestämde oss för att gå upp typ vid kvart i 12 för vi skulle hinna äta innan vi skulle hämta mamma på jobbet för vi skulle tilll stan. Min kusin tog studenten;) Vi var och sa grattis och sånt till han sen åkte vi och handlade. När jag kom hem frös jag så det blev en varm och lång dusch. Sen på kvällen åkte vi till kusinen och åt och nu sitter jag i sängen och ska sova:)

måste bara säga att det är två personer jag ska ge smisk när jag träffar dem och det är Apan och Filip;)

saknar redan min klass<3333

älskar er<3333

/Emma4a år med er<3333  kommer aldrig att glömma hur kul vi haft:)


EMELIE! =D


My day

Jahapp.

Tänkte faktist, för första gången, erkänna att vi har en husbil. Har tyckt att det var pinsamt innan för att det mest är gamlingar som har det! Haha, men nej nu bestämde jag mig för att växa upp lite och inte skämmas så himla mycket för allt!

I alla fall så åker jag i husbilen just nu. Är på väg ner till Skåne med mina föräldrar för att titta på när min bror spelar fotboll. Sen ska vi sova här och imorgon ska jag försöka övertala mina päron att vi ska ta en sväng inom
the best City, alltså Malmö! Tror dock inte att jag kommer lyckas att övertala dem för de skulle typ göra nått annat.

Aja, inte så intressant kanske, men jag har ganska tråkigt just nu så jag bara skriver om en massa skit :D Men nej, nu får jag kolla bdb eller nått :D 

Adios!                                                               
/ Emelie                                                                

Avslutningsdagen!

Heeeeeeeeej!

Dagen började med att jag,Emma,Carro,Mimmi och Issa gick upp och gjorde vid oss(Jenny är fortfarande sjuk, därför var inte hon med). Sen åt vi jordgubbar med grädde och drack Pommac, haha!  Gott som fan!






Sen åkte vi till skolan och sen var det dax att gå in i Getingehallen där själva avslutningen var. Efter det gick vi in i klassrummet och Lena,vår klassförståndare, hade gjort dikter om varje person. Ush vad jag tyckte det var sorgligt!

Rara och fotbollsduktiga Jenny
Du sätter ofta i håret slingor
Fastän du är en av klassens kalaspinglor
                                                                                                      Brunögda och coola Mimmi
                                                                                                     Det är tur att sådana som du finns
                                                                                                     För din positiva utstrålning man minns


                    Stjärnögda och leende Carolina
                   Du tuffa tag på fotbollsplanen tål
                  Och levererar därför många mål


                                                                                                            Rara och rådjursögda Emma 
                                                                                                            Du en stor tillgång i klassen varit
                                                                                                            Och alla minns dig med glädje när vi vidare farit
 
                                                                                                                                                   
Toppentjej och ytterst klok vår Isabelle hon är
Ingen kan motstå ditt trevliga sätt
Och du visar alltid upp stora mängder vett                                                       Söta och glada Emelie
                                                                                                                                   När du ler ditt blyga leende
                                                                                                                                   Smälter alla som är fullt seende
                                                 



Efter det visade Kerstin (vår andra klassföreståndare) en "film" om de fyra åren som vi gått tillsammans. Massa bilder från första dagen i 6:an och så, väldigt sorgligt det också! Sen var det betygsutdelning, måste säga att jag blev ganska förvånad över att jag fick mvg i hemkunskap, haha! Men jag får väl tacka Åsa vår hemkunskapslärare! :D Men jag är nöjd med mina betyg så det är ju skönt :)

Efter det gick alla 9:or till matsalen där vi åt avslutningsmiddag, kyckling och couscous (inte helt 100 på hur det stavas). Vissa sjöng och några lärare stod för underhållningen. Sen var det dax att gå och byta om för att sedan åka till Liseberg tillsammans med alla 9:or. 





På Liseberg var det kul som fan, fast i slutet började det ös regna och då blev alla väldigt trötta på det och ville bara hem!





En dag fylld med både skratt och tårar! Kommer sakna bästa klassen, 92, Tack för allt! <3





/ Emelie

                                                                                                                                                         

                                         

Sista dagen på Getingeskolan

Hola!

Tyvärr har vår lilla pärla Jenny fått halsfluss (igen) så hon kan inte hänga med till Liseberg imorgon med skolan. Så himla synd om henne, hon har haft så himla mycket otur med allt detta året. Men hon kommer i alla fall på själva avslutningen imorgon, så det är ju bra!

Just nu håller jag på att packa lite inför imorgon, vi tjejer ska ju hem till Emma ikväll och sova där. Sen ikväll blir det sista seriematchen mot Varbergs bois, och nu jävlar gäller det! Vinner vi matchen så vinner vi serien, men förlorar vi så kan vi nog räkna med att det inte blir en serieseger. Så nu gäller det att TAGGA tjejer!

Nu ska jag inte tjata en massa om hur mycket jag kommer att sakna min klass, för jag tror att alla redan vet hur mycket jag kommer sakna den! Men life goes on :)

Tack klass 92 för 4 underbara år!

Puss
/ Emelie




massa minnen som kom upp

Eftersom alla redan har berättat om den långa rundan i skolan har jag inte så mycket mer att säga om det. Men en sak som tänkte på var när jag, Issa och Emelie var i slutet utav rundan började prata om allt vi hade varit med om tillsammans från det att vi var jätte små till det att vi började 6an. Ja, vi babblade helt enkelt på om allt från första dagen i skolan, första intrycket om killarna, när vi blev kompis med Mimmi<3333, om gårdenön, branäs, rasterna, lärarna och helt enkelt hur tomt de kommer att bli att börja 1an, och då veta att vi aldrig mer kommer att gå i samma klass igen. För vissa andra kanske detta är något man bara är glad över, men så är det inte för mig. Jag vet hur mycket jag kommer att sakna det.

Efter skolan skulle jag, mamma och pappa åka in till stan för att gå på sånt där körkorts möte. Mötet började klockan kvart i 5, jag  visste att det skulle vara länge men kanske inte till klockan 8. Fatta segt det var, men nu är det gjort och det är skönt.

sitter nu i sängen och ska snart sova, puss och sov gott;) :)

älskar er alla<3333 

 


glöm aldrig oss! klass 92- 2009

Dagens idag har varit en dag som jag antagligen inte kommer komma ihåg om 5 år...
Dagen var extremt tråkig med andra ord ^...som mimmi skrev.. så kollade vi först film med åttorna sen gick vi 1 mil... det tog två hela timmar!!! xD
Det var en väldigt jobbig väg vi gick för vi gick i skogen och upp för sjukt branta backar... Jag Emelie Emma och Issa powerwalkade halva vägen ungefär och det var as gött, förutom att svetten rann på oss, hehe lite pinsamt kanske men Whatever! =D 
När vi kommit till kroksjön så fick jag sånn sjuk kramp i magen. Issa sa att de va för att musklerna jobbade, så jävlar vilka magmuskler jag måste fått!! för de gjorde verkligen ont "/
När vi kom fram va klockan kanske 14:15 och alla gick raka vägen till statoil för att köpa ngt att dricka xD

Själv åkte jag till kiosken och köpte en sockerfri mer (kiwi och päron) ap äcklig! men den slank ner för jag va så sjukt törstig. Jag köpte också en fanta exotic som jag drack hos Emelie, där vi också åt grädde och jordgubbar ! =D
Det var jag Emelie och Issa som fetade oss denna dagen =D
Vi pratade om massa bra filmer som kommer och som går på bio nu som vi måste se!!!  Det var bla: 17 again,  harry potter och Twilight 2 !
Förutom att käka jordgubbar och prata, prata,prata hemma hos Emelie så satte även jag och Emelie på oss våra skolavslutnings klänningar och klackar. Emelie du är sjukt mkt bättre en mig på att gå i klackar skor xD men jag ska öva, har ju faktikst en dag på mig.. sen är de LOOOOV!! =D
 

 
/ carro

Tisdag!

Jaha, tisdag idag då..
Skolan började med att åttorna och Niorna skulle kolla på film.
Flyga drake tror jag att den hette. Den var inte precis jätte bra men helt okej, och det va ju trots allt en skolfilm så vad kan man begära?
Efter filmen var det mat, Lax, potatis och Dillsås, mycket gott faktist:D I matan bestämde vi även vad vi skulle fixa att äta på torsdag morgon innan skolan, för alla ska sova hemma hos Emma för att vi ska göra oss iordning tillsammans innan skolavslutningen.
massa mums som jordgubbar och grädde och Emmas mammas müsli med vaniljyougurt blev det bestämmt:)
Efter maten skulle åttorna och Niorna ut och gå, typ en mil. Våra idioter till lärare tyckte att Jenny skulle gå fast hon sa till om sitt knä och att hon kanske inte borde gå i och med att hon precis har dragit av sitt korsband, men nej hon var tvungen att gå. Men när vi kommer till en backe så övertalade jag min lärare att Jenny inte skulle gå, och tur va väll det för vi gick typ en mil och halva den milen var det uppförbacke och terräng.

Sen var det bara att åka hem!

jaha nu är det bara imorgon kvar och sen är det skolavslutning, sen kommer inte vi tjejer gå i samma klass längre:'(
Kommer sakna att träffa er och alla underbara killar i vår klass! älska Klass 92!!

// Mimmi


Match

av Emelie

Spelade match mot LGM idag. Vann med 3-1 vilket betyder att vi nu ligger i topp i serien :D Matchen var helt fantastisk, enormt bra spelat av alla och vi hade ett väldigt fint spel! Spelar säsongens sista match mot Varbergs Bois på onsdag och då hoppas jag på en lika bra match som idag!
/Pusssss (:


Måndag, kamratstödjardag och match

Jaha nu tycker jag att det kanske var min tur att skriva något!

Idag var det kamratstödjardag i skolan. Emma och Issa är ledare så dom hade fixat så vi andra I Thesix kom i samma grupp. :)
det var ju även några sexor, sjuor och åttor med i gruppen.
på förmiddagen hade vi sammarbetsövningar utomhus och våran grupp som förövrigt hette Rosa vann alla grenar.

sen hade vi en liten rast och sen skulle vi göra en övning där en person leder en annan person som har ögonbindel genom en bana.
Emelie ledde mig. Det gick faktist bra, jag kom igenom banan utan att ha slagit ihjäl mig.
Jenny ledde Carro och det såg jävligt kul ut i mellanår för Carro vingla omkring som om hon var full.:)

sen var det mat, med mycket snack. Carro Gumman vi finns här för dej<3

sen efter maten hade vi en auktion med frukt, men vårat lag var inte så bra på detta. Vi fick bara sex små jordgubbar medans de andra lagen lyckades få en massa olika frukter.
sen skulle man göra ett konstverk av frukterna som lärarna sen skulle sätta poäng på.
vårat lag fick inte så mycket poäng för det var inte så lätt att göra något med sex små Jordgubbar hehe

så även om vi hade gjort så bra ifrån oss på förmiddagen så kom det Rosa laget typ sist men men...

Match nu Ikväll mot LGM, näst sista matchen i serien!
hoppas bara att jag inte lyckas få ännu mer blåmärken nu innan skolavslutingen! men det kommer jag väll säkert!
Nu ska vi allt Vinna tjejer!!!

// Mimmi the 6th in thesix:) haha

den värsta helgen i mitt liv

Efter den här helgen har jag kommit fram till att att man inte kan lita på de som står dig närmast.
Hoppas aldrig att mina flickor kommer ta bort mitt förtroende helt- för ni är de ända som jag kan lita på just nu! <3
älskar er
<3

emmas söndag

idag har jag nästan inte gjort ett skit, vaknade klockan 12.00 gick upp ovh hjälpte mamma med maten. sen har jag vilat, vilat och vilat lite till. Frida kom så har pratat en hel del med henne. sen åkte jag och mamma hem tll frida för att "matte" skulle hjälpa mig med min dator. och nu ligger jag i soffan och väntar på att vi ska äta jordgubbar, och sen ut.

måste bara säga att mitt rum luktade riktigt äckligt i morse för den svarta sopsäcken sen min fest stod kvar på mitt rum;).
en anna sak också, jag fick reda på att den lådan eller vad man kallar det som man lägger tidningen i hade något tagit bot och fyllt med öl och cider flaskor xd så jag fick hjälpa pappa att sätta upp den igen ;) lmen dem sa inte så mycket om det ;)

drogen idag vindruvor, datorn och soffan.

tack alla roliga människoar för helgen, och ses i skolan imorgon:) 4a dagar kavr med klassen nu:/
ÄLSKAR ER EMELIE, JENNY,ISSA,CARRO OCH MIMMI<3333


Söndag

av Emelie


Med tanke på att mina andra kära vänner har ett liv så blir det mest jag som skriver i bloggen, haha!


Har knappt något att skriva om med tanke på att min dag har varit extemt tråkig! Gick upp tidigt för att döma F11s match mot Skrea och sen kom jag hem och klippte gräset. Yeaah, LIFE! Har även gjort om bloggen lite, fast bara halvt nöjd, fatttar inte riktigt hur man gör för att få en stor bild högst upp. Men snart ska jag gå och testa allt inför skolavslutningen, tänkte bestämma mig hur jag ska ha håret och så :)

För första gången på väldigt länge så ser jag faktist fram emot att gå till skolan imorgon. Det är ju sista veckan nu och den tänker jag njuta av och göra så bra som möjligt med tanke på att det är den sista veckan i skolan med klassen, sista veckan på Getingeskolan och sista veckan i skolan tillsammans med mina älsklings tjejer!

Dagens hiss: Varm banan, smält choklad och glass! ... och en iskall Cola! Mums :)
Dagens diss: Det äckliga vädret här uppe i efterblivna Sverige! 


pussssss :)                                        
                                                                                                  

Friday night!

av Emelie

MYCKET mycket trevlig dag/kväll igår måste jag säga. Började med att jag, Mimmi  och Carro åkte hem till Emma efter skolan där vi snackade en massa skit och gjorde vid oss och så inför Emmas fest på kvällen. Emma skulle fira sin födelsedag så vi bakade kladdkaka och hade massa partyhattar och skit :) Typiskt oss att alltid ha massa konstiga saker. Men men, senare på kvällen kom folket och vi hade väldigt kul! Måste säga att ingen slår Oscar och Hanna! Hahaha, som jag skrattade åt Hanna när hon skulle köra "musdansen" och Oscar var bara så himla gullig hela kvällen! Alla stack typ hem vid 1-2 och sen sov jag, Carro, Jenny och Robin hos Emma.

Idag gick jag och Jenny upp tidigt och åkte hem från Emma för att sen åka ner till Skåneland med mina päron. Åkte ner till Lödde och gick först på Center Syd för att shoppa lite,handlade ett typ aprikos färgat linne. Sen åkte vi och kollade på när Eslöv ( min bror spelar där ) mötte Lödde. Matchen slutade 2-2, tyvärr, Eslöv tabbade sig lite.

När vi kom hem åkte jag nästan direkt hem till Mimmi och hämtade henne och sen åkte vi två till Simon. Pinsamt att erkänna men vi körde vilse! I Haverdal! Med tanke på att vi har varit hos Simon miljoner gånger vad det ännu mer pinsamt, jag och Mimmi skrattade som fan. 
I alla fall, kollade fotbollen hos Simon tillsammans med Emil,Oskar, Isac och Mia och Frida som kom typ när det var 8 minuter kvar, men trevligt ändå!

Pussssss :)                                                                             David e på G ;D
                              


                 


Torsdags kväll ;)

av Jenny (:

Inte många dagar kvar nu med underbara 92! :O Det är sjukt vad tiden har gått fort med er! men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt :) det har gått fyra år! o en del har ju gått i samma klass sen innan (:
Allt vi gjort tillsammans ön, idrottsdagarna, branäs, lektionerna, alla andra tråkiga tema dagar som vi gjort roliga :) Det är det man kommer sakna så sjukt mycket! Detta sommarlovet kommer tillbringas sjukt mycket med klassen :) eller en del av den iaf :)
Sen spelade ju det bästa laget match idag :D så sjukt duktiga ni var! :D Synd att jag inte kan vara med bara :'( dröjer ett tag till (korsband- o ledbandskada i knät) så hemskt! gått lite mer än 4 veckor nu :O o jag saknar fotbollen så sjukt mycket :'( dröjer kanske minst 2 månader till innan jag får börja träna igen :(
men men.. jag får tillbringa min tid med de bästa tjejerna i mitt liv! <3 Ni betyder sjukt mycket, även fast vi inte kommer gå i samma klass (en del av oss) så kommer vi klara oss igenom detta :) karlssons klister! :D det är grejer det! :D
Så inga ledsna miner älsklingar! Visa nu att vi klarar av detta! Tårarna behöver inte rinna, det blir bara jobbigare då! Ta det med ett leende på läpparna o lev livet! :D vi kommer fixa det här! <3
Älskar er så sjukt mycket<33
 


matchen idag

Nu är vi hemma fårn machen och den gick riktigt bra:), vi vann men 7-1;).

imorgon är det 4a skoldagar kvar med er tjejer:/  hoppas dem sista dagarna med er blir riktigt roliga:)

ÄLSKAR ER<3333

The End?

av Emelie

Vi sex tjejer har kommit i någon form kris. Vi ser allt som ett slut för tillfället. Vi har gått i flera veckor nu och gråtit av tanken på att vi har så kort tid kvar tillsammans på Getingeskolan. Så efter massor av ideér om saker vi ska göra så kom vi även fram till att vi skulle skapa en blogg tillsammans!
Det gjorde det inte heller bättre att Jesper (vår idrottslärare) idag stod och höll värsta talet om våra minnen tillsammans och att han kommer sakna vår duktiga klass! Med tanke på att jag och Carro gråter för allt så självklart så fick båda tårar i ögonen.. Men men, som tur är kommer vi träffas ändå! I alla fall nu på lovet! 

Ikväll blir det match mot Träslövsläge på IP. Hoppas självklart på en seger från Getinges sida :) Puss
 

av Emelie

Heeeeeej (:

Tänkte börja med att säga att efter många irriterade timmar har jag skaffat en TheSix blogg. Tänk nu inte att jag är extremt trög (med tanke på att det inte är så svårt att skaffa blogg) men inget ville som jag ville,men nu jävlar! :D

Vi vill bara påpeka att namnet "TheSix" är ett namn som vi egenltligen tycker är pinsamt att bli kallade för, men med tanke på vår dåliga fantasi fick det ändå bli vårt bloggnamn.

För er som inte vet vem vi är så är vi sex tjejer som heter Emelie, Isabelle, Carolina, Emma, Mimmi och Jenny. Vi är väldigt bra kompisar och har varit det i många år!


RSS 2.0